Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Dell Technologies arra törekszik, hogy 2030-ra a dolgozóinak fele nő legyen

888.hu

2021.03.08. 20:30

A Dell Technologies továbbra is arra törekszik, hogy a vállalatnál 2030-ra nők tegyék ki a munkaerő 50 százalékát, ami jelenleg 31 százalék – közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.

A közlemény szerint a techvállalat az 1-1 arányú nemi eloszlást a teljesen rugalmas munkaidő és feladatmegosztás gyakorlati megteremtésével, a szakmai fejlődés és előrelepési lehetőségek biztosításával, valamint a megszokottól eltérő juttatási rendszerek kidolgozásával és befogadó kultúra kialakításával kívánja előmozdítani.
Mindezek mellett a vállalat szerint az is fontos, hogy több női alkalmazottat válasszanak ki vezetői pozíciókra, biztosítsanak képzési lehetőségeket a munka világába visszatérő nőknek, illetve hogy növeljék a nők által betöltött technikai szerepkörök számát a Dell Technologies cégcsoportnál.
A Dell amerikai információtechnológiai konszern korábbi közlése szerint a cég a vártnál nagyobb, mintegy 60 százalékos nyereségnövekedéssel zárta a harmadik negyedévet, miután megugrott a cég személyi számítógépei iránti kereslet a koronavírus-járvány miatt home office-ban dolgozók számának robbanásszerű növekedésének hatására.
A Dell az október végével zárult három hónapban 881 millió dollár, részvényenként 1,08 dollár nyereséget ért el az egy évvel korábbi 552 millió dollár, részvényenként 66 cent után. A Dell bevétele a negyedévben 23,482 milliárd dollár volt, 3 százalékkal nagyobb az egy évvel korábbi 22,844 milliárdnál.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére