Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A dán miniszterelnök újévkor harcot hirdetett a párhuzamos társadalmak kiépülése ellen

Vincze Viktor Attila

2018.01.02. 22:18

Dánia miniszterelnöke, Lars Lokke Rasmussen újévi beszédében megígérte, hogy 2018-ban véget vet országában a migránsok által kiépített párhuzamos társadalmaknak. A dán miniszterelnök szerint országa egy nyitott ország, de Dánia nem engedheti meg, hogy bûnözõk irányítsák az országban a migránsok által kialakított párhuzamos társadalmakat, ezért 2018-ban le fogják bontani az ilyen gettókat.
KOPPENHÁGA, 22:18

Dánia miniszterelnöke, Lars Lokke Rasmussen újévi beszédében megígérte, hogy 2018-ban véget vet országában a migránsok által kiépített párhuzamos társadalmaknak. A dán miniszterelnök szerint országa egy nyitott ország, de Dánia nem engedheti meg, hogy bűnözők irányítsák az országban a migránsok által kialakított párhuzamos társadalmakat, ezért 2018-ban le fogják bontani az ilyen gettókat. 

Párhuzamos társadalmak vannak az egész országban"

mondta beszédében a miniszterelnök, aki szerint véget kell vetni azoknak a párhuzamos társadalmaknak, amelyekben a tizenéveseket akaratuk ellenére kényszeríthetik házasságra és amely közösségekben a nők kevesebbet érnek, mint a férfiak. 

Rasmussen szerint ezeknek a párhuzamos társadalmaknak a léte olyan negatív spirált és ellenkultúrát hoz létre, ami végül oda vezet, hogy a migránsok által lakott területeket bűnszervezetek tartják irányításuk alatt.

Az újévi beszédében a dán miniszterelnök megígérte, 2018-ban az lesz a célja, hogy végleg felszámolja az országban kialakult gettókat. Mint mondta, ezt egyes területeken az épületek elbontásával, máshol pedig a lakók egymástól távolra költöztetésével fogják megoldani.

Vigyáznunk kell Dániára"

– tette hozzá Rasmussen, aki megdicsérte a dán katonáknak az Iszlám Állam elleni harcban betöltött szerepét, hangsúlyozva, hogy az nagyban segítette előkészíteni a menekültek visszatérését hazájukba, ahol így hozzákezdhetnek az újjáépítéshez.

A dán miniszterelnök elmondta:

Dánia minden olyan képességgel igyekszik ellátni a szíriai menekülteket, ami segít nekik abban, hogy minél hamarabb visszatérjenek szülőföldjükre."

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére