Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A cseh kormányfő továbbra is kiáll a gyermekvédelmi törvény mellett

888.hu

2021.07.08. 20:30

Utólagosan sem akarja aláírni Andrej Babis cseh kormányfő az EU vezetői által készített felhívást a magyar törvénnyel szemben.

 

Andrej Babis cseh kormányfő utólagosan sem kívánja támogatni azt a 17 európai uniós vezető által a szexuális kisebbségek védelme érdekében a közelmúltban aláírt felhívást, amelynek megfogalmazásához a magyar Országgyűlés által elfogadott gyermekvédelmi törvény adta az indítékot.

A miniszterelnök csütörtökön a cseh képviselőházban az uniós vezetők felhívását „szócséplésnek” minősítette.

Az ellenzéki Cseh Kalózpárt képviselőit, akik az interpellációk során arról kérdezték Babist, miért nem írta alá az európai vezetők június 22-én Brüsszelben elfogadott felhívását, a kormányfő a migráció támogatása kapcsán árulóknak nevezte, akik Brüsszel utasításai szerint próbálják meg szétverni Csehországot.

Csehország és Magyarország a cseh miniszterelnök szerint szuverén országok.

Nem tudom, miért kellene beleszólnunk a magyarok dolgába törvényeik ügyében„

– fejtette ki Andrej Babis. Úgy vélte, hogy a vitatott magyar törvény nem a szexuális életet érinti, hanem a gyermekek és a szülők védelmét szolgálja. ”A gyerekeket a szülőknek kell nevelniük, nem pedig valamilyen civil szervezetnek„ – húzta alá. Megjegyezte, hogy személyesen nincs semmi gondja a homoszexuálisokkal, több barátja is van köztük.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére