Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A CNN riportere szerint a republikánusok veszélyesek a társadalomra

888.hu

2022.07.18. 10:40

Sok mindenért felelniük kell – állítja a riporter.

 

Don Lemon, a CNN műsorvezetője csütörtökön kijelentette, hogy ha az újságírók valóban a munkájukat végeznék, akkor úgy kellene kezelniük a republikánusokat, mintha azok veszélyesek lennének a társadalomra.

Lemon a CNN „New Day” című műsorban elemezték az aktuálpolitikai helyzetet, mivel már csak néhány hónap van a novemberi időközi választásokig, azt állította, hogy nem ésszerű a republikánusokat és a demokratákat két ellentétes oldalnak tekinteni, amelyeknek eltérő elképzeléseik vannak arról, hogyan lehetne jobbá tenni az amerikai emberek életét.

 

 

A republikánusok olyasmit tesznek, ami nagyon veszélyes a társadalmunkra, és ezt el kell ismernünk, mert ha nem tesszük, akkor nem végezzük a munkánkat. Sok mindenért kell felelniük.”

– magyarázta Lemon.

 

Lemon többek között azt akarta, hogy a republikánusok „feleljenek” a Capitoliumi zavargásokért, valamint az abortuszt korlátozó törvények sorozatáért.

 

Ha a CNN-en szerepelnek, akkor felelniük kell érte. Ha az MSNBC-re jönnek, akkor felelniük kell érte. Ha az ABC-n adnak interjút, akkor felelniük kell érte.”

– erősködött Lemon.

 

»A rabok irányítják az elmegyógyintézetet.« A szélsőségesek, mert tudom, hogy vannak republikánusok, akik azt mondják: »Nem, Don Lemon, mi nem ilyenek vagyunk«. Lehet, hogy ti nem ilyenek vagytok, de a pártotok ilyenné vált. Hagytátok, hogy ez megtörténjen.”

– zárta Lemon.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Ursula von der Leyen: az EU újabb szankciós csomagot javasolt Oroszországgal szemben

Ursula von der Leyen: az EU újabb szankciós csomagot javasolt Oroszországgal szemben

Mivel háborújával Oroszország továbbra is halált és pusztítást okoz Ukrajnában, az Európai Bizottság egy újabb szankciós csomaggal fokozni kívánja a nyomást Moszkvára – jelentette be Ursula von der Leyen, az uniós bizottság elnöke szerdán.

Egy gyászhír margójára: 2006. október 23-án nem Nagy László testét, a lelkét törték össze

Egy gyászhír margójára: 2006. október 23-án nem Nagy László testét, a lelkét törték össze

Meghalt Nagy László, a 2006-os gyurcsányi rendőrterror egyik áldozata. Alig ötven évesen, bár élete nem tegnap, Miklós napján, sokkal inkább 2006 őszén ért véget, miután a sajnálatos októberi rendőrroham alkalmával kilőtték az egyik szemét. Két másik áldozat segítségével idézzük fel egy tizenhat évvel ezelőtt végleg kisiklott élet utolsó stációit.

A hajdani Fregattban a borravalónak és a szocializmusnak is harangoztak

A hajdani Fregattban a borravalónak és a szocializmusnak is harangoztak

Voltak, vannak és minden bizonnyal még lesznek Budapesten pazar kivitelű, magas színvonalú vendéglátóipari üzemegységek. Olyanok, ahol finom az étel, jó az ital, pazar az enteriőr és a társaságra sem lehet panasz. Csak egy nehezen szavakba önthető valamit, az otthonos és bensőséges, törzsvendégek formálta hangulatot nem lehet újratervezni. Vagy ha mégis, hát az már nem lesz az igazi. Megpróbáljuk a régi szép idők néhány ikonikus helyét bemutatni, számba venni, szigorúan szubjektív szempontok szerint.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére