Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A CNN riportere szerint a republikánusok veszélyesek a társadalomra

888.hu

2022.07.18. 10:40

Sok mindenért felelniük kell – állítja a riporter.

 

Don Lemon, a CNN műsorvezetője csütörtökön kijelentette, hogy ha az újságírók valóban a munkájukat végeznék, akkor úgy kellene kezelniük a republikánusokat, mintha azok veszélyesek lennének a társadalomra.

Lemon a CNN „New Day” című műsorban elemezték az aktuálpolitikai helyzetet, mivel már csak néhány hónap van a novemberi időközi választásokig, azt állította, hogy nem ésszerű a republikánusokat és a demokratákat két ellentétes oldalnak tekinteni, amelyeknek eltérő elképzeléseik vannak arról, hogyan lehetne jobbá tenni az amerikai emberek életét.

 

 

A republikánusok olyasmit tesznek, ami nagyon veszélyes a társadalmunkra, és ezt el kell ismernünk, mert ha nem tesszük, akkor nem végezzük a munkánkat. Sok mindenért kell felelniük.”

– magyarázta Lemon.

 

Lemon többek között azt akarta, hogy a republikánusok „feleljenek” a Capitoliumi zavargásokért, valamint az abortuszt korlátozó törvények sorozatáért.

 

Ha a CNN-en szerepelnek, akkor felelniük kell érte. Ha az MSNBC-re jönnek, akkor felelniük kell érte. Ha az ABC-n adnak interjút, akkor felelniük kell érte.”

– erősködött Lemon.

 

»A rabok irányítják az elmegyógyintézetet.« A szélsőségesek, mert tudom, hogy vannak republikánusok, akik azt mondják: »Nem, Don Lemon, mi nem ilyenek vagyunk«. Lehet, hogy ti nem ilyenek vagytok, de a pártotok ilyenné vált. Hagytátok, hogy ez megtörténjen.”

– zárta Lemon.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére