Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A CNN propagandistájának Angliáig kellett utazni, hogy Trump helyre tegye

Sümeghi Lóránt

2018.07.15. 13:00

Donald Trump amerikai elnök nem jött zavarba, amikor a kõkemény politikai munkát végzõ, de objektívnek hazudott CNN-t kellett helyre tennie a szigetországi látogatása során.

Nemcsak itthon, hanem az Egyesült Államokban is akadnak önjelölt, baloldali hazugsággyárak. Ezeket pedig Trump pontosan a megfelelő módon kezeli: egész egyszerűen kimondja azt, amit senki más nem mer velük kapcsolatban, hogy "fake news-t" tolnak. Így tett az amerikai elnök a szigetországi látogatása közben is, amikor a pénteki, Theresa May brit miniszterelnökkel tartott közös sajtótájékoztatón tette helyre a CNN notórius hazudozóját, Jim Acosta riportert.

Az eseményen észrevehető, hogy a kérdezési sorrendet Trump határozza meg, ennek ellenére a CNN riportere soron kívül megpróbálja szóra bírni az elnököt pusztán azért, mert úgy érzi, Trump megsértette korábban a CNN "jóhírnevét". A felvételek tanúsága alapján ez cseppet sem hozta zavarba az elnököt, ki is jelölte a következő kérdezőt, John Roberts Fox-tudósító személyében. Mindeközben többször is elismételte a CNN tudósítójának, hogy

nem, nem kérdezhetsz. A CNN fake news, így onnan nem fogadok kérdéseket. Következzen inkább egy valódi hírcsatorna."

Korábban megírtuk, Trump Nagy-Britanniából ma repül Helsinkibe, ahol kedden tárgyal Vlagyimir Putyinnal. Ez lesz az első hivatalos csúcstalálkozójuk azóta, hogy Trump elfoglalta elnöki hivatalát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére