Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A CNN ezentúl profin fogja nyomni a cenzúrát

Nagy Gábor

2017.06.26. 17:28

A BuzzFeed nevû liberális portál arról számolt be, hogy a CNN ezentúl korlátozni fogja az Oroszországgal kapcsolatos híreket. Az ügy hátterében természetesen Demokrata Párt által generált liberális hisztigyár áll.
ATLANTA, 17:28

A BuzzFeed nevű liberális portál arról számolt be, hogy a CNN ezentúl korlátozni fogja az Oroszországgal kapcsolatos híreket. Az ügy hátterében természetesen Demokrata Párt által generált liberális hisztigyár áll.

Senki nem tehet közzé semmilyen Oroszországgal kapcsolatos tartalmat, anélkül hogy konzultálna előtte velem és Jasonnel"

– írta egy belső szerkesztőségi e-mailben a CNN egyik felelős szerkesztője, Rick Barbieri.

A BuzzFeed ennek kapcsán azt írja, nagy valószínűséggel szigorodni fog az Oroszországgal kapcsolatos tartalmak megjelenítése.

A korlátozások azután lépnek majd érvénybe, miután pénteken késő este a sokak által "függetlenobjektívnek" vélt hírcsatornának törölnie kellett egy hírt, melyben egyetlen névtelen forrásra támaszkodva azt állították: egy 10 milliárd dolláros orosz befektetési alap vezérigazgatója 4 nappal Trump beiktatása előtt találkozott az elnök csapatának egy emberével.

A sztori természetesen fakenews volt, a kialakult helyzet pedig nagyon kínos lett a CNN számára.

(Mandiner)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére