Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Charlie Hebdo ismét hullagyalázásba kezdett

Sümeghi Lóránt

2017.08.31. 18:28

A szatirikus francia hetilap munkatársai ismét bebizonyították, amennyiben gyûlöletkeltésrõl és hullagyalázásról esik szó, verhetetlenek a baloldali újságírók, grafikusok.
PÁRIZS, 18:28

A szatirikus francia hetilap munkatársai ismét bebizonyították, amennyiben gyűlöletkeltésről és hullagyalázásról esik szó, verhetetlenek a baloldali újságírók, grafikusok.

"Isten létezik, a texasi neonácikat bele is fojtotta őket az áradásokba" felütésű címlapot közölt a vállaltan ateista, baloldali hetilap, mellyel az amerikai Harvey hurrikán áldozatainak halálán viccelődik. A címlapon látható grafika vízben elmerülő, lendítő karokat ábrázol, a háttérben horog- és vaskeresztes zászlókkal. 

A charlie hebdósok nagy valószínűséggel arra próbáltak utalni,  hogy Texas államban mindig is népszerű volt Donald Trump, így a baloldali logika szerint a Harvey hurrikánban elhunytak minden bizonnyal neonácik. Azzal kapcsolatban a hetilap nem közöl magyarázatot, hogy a republikánus Donald Trumpnak mi köze a kizárólag a második világháborúban használt, nemzetiszocialista ideológiához vagy jelképekhez.

Minden esetre érdemes leszögezni, a legfrissebb adatok szerint legalább 21-en vesztették életüket a hurrikán okozta katasztrófahelyzetben, az áldozatok között nem csak fehér amerikaiak vannak, ennek értelmében még visszatetszőbb az újság címlapja.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére