Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Charlie Hebdo elleni támadás nagyon megváltoztatta Európát

Horváth József György

2018.01.07. 16:48

Gyarmati István szerint nagyon megváltoztatta Európát a Charlie Hebdo címû francia szatirikus hetilap ellen három éve elkövetett támadás, amelynek évfordulóján a szakértõt kérdezték az M1 csatornán.
BUDAPEST, 16:48

Gyarmati István szerint nagyon megváltoztatta Európát a Charlie Hebdo című francia szatirikus hetilap ellen három éve elkövetett támadás, amelynek évfordulóján a szakértőt kérdezték az M1 csatornán.

A Charlie Hebdo szerkesztősége ellen elkövetett, 12  áldozatot követelő iszlamista merénylet még klasszikus terrortámadás volt, azóta sajnos sok más módszert is megismerhetett Európa"

– mondta Gyarmati István. Jelezte: Franciaországban két évig rendkívüli állapot volt, és ezt gyakorlatilag úgy szüntették meg, hogy a szabályait átültették a gyakorlatba, és Európa is hasonló helyzetben van.

Ha nem is jogi értelemben, de rendkívüli állapot van Európában, mivel állandóan arra készülnek az illetékes szervek, hogy történik-e terrorcselekmény, és ha igen, akkor hol"

– magyarázta.

Gyarmati Istvánt a Stockholm egyik külvárosában lévő metróállomáson vasárnap történt robbanásról is kérdezték, amelyben egy ember meghalt, egy másik pedig megsebesült. A szakértő azt mondta: a svéd rendőrség ezt egyelőre nem minősített terrortámadásnak.

Felhívta a figyelmet ugyanakkor arra, hogy az iszlamista terroristák egész Európát ellenségként kezelik, hiszen a kontinens mindazt megtestesíti, amit "gyűlölnek és meg akarnak semmisíteni".

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére