Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A CDU vezetõje nem gondolta volna, hogy ekkora probléma lesz, ha elsüt egy LMBTQ-viccet

Tóth Dalma

2019.03.04. 18:00

Merkel utódja, Annegret Kramp-Karrenbauer egy nemsemleges mosdóval viccelõdött az SWR regionális közszolgálati médiumban.

Kramp-Karrenbauer a dél-németországi stockachi farsangi karneválon vett részt, amelyre szokás magas rangú politikusokat meghívni, akik vádlottként gúnyt űznek a bírósági tárgyalásokból.

A CDU vezetője fekete ruhát öltött magára, melyet egy piros svájci sapkával egészített ki, majd egy 30 perces beszédet mondott, amelyben kifigurázta az EU diszkriminációellenes és úgynevezett gendertörvényeit.

Volt valaki mostanában Berlinben? Látnátok, hogy a latte macchiato frakció külön mosdókat hozott lére a harmadik nemnek. Ez azoknak a férfiaknak való, akik nem tudják eldönteni, hogy ülve vagy állva pisiljenek"

– mondta a politikus a hallgatóközönségnek.

Az összegyűlteknek tetszett  Kramp-Karrenbauer vicce, nevettek és tapssal jutalmazták a politikust.

Az LMBTQ-aktivisták viszont egyből sivalkodni kezdtek Németország-szerte. De természetesen azonnal beállt mögéjük a Baloldali Párt, a Zöldek és az FDP is.

Kramp-Karrenbauer vicce csak még egy indok arra, hogy megakadályozzuk kancellárrá választását – kommentelte az eseményeket a Baloldali Párt vezetője, Dietmar Bartsch. A jelek szerint jobb, ha nem viccelődsz az LMBTQ-közösséggel, mert akkor már kancellárnak sem vagy megfelelő. A szabad demokraták kínosnak nevezték az esetet, majd Kramp-Karrenbaueren azt kérték számon, hogy nehéz lenne-e úgy viccet mesélni, hogy közben nem bántja a kisebbségeket. A Zöldek is hasonlóan kommentálták az eseményeket.

A CDU vezetőjét egyébként már 2018-ban megválasztották Miss Homofóbiának, mivel nem állt ki a melegházasság mellett.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére