Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A briteknél tetőzik a vírus, még várnak a korlátozások enyhítésével

888, MTI

2020.04.13. 22:00

A brit kormány számolt be a helyzetről.

Dominic Raab külügyminiszter, aki a koronavírusból lábadozó Boris Johnson miniszterelnök helyett látja el a kormányfői feladatokat, a Downing Streeten tartott hétfő esti sajtóértekezletén elmondta:

 

már vannak kedvező jelek arra, hogy az emberek közötti érintkezést korlátozó intézkedések hatékonyak, mivel az új fertőzések és az újonnan kórházba kerülők számát jelző görbe kezd laposodni. Kezdünk nyerésre állni ebben a csatában

– fogalmazott.

Hozzátette ugyanakkor: jóllehet a kormány elvégzi a korlátozó intézkedések törvényben előírt, e héten esedékes felülvizsgálatát, most még nem várható a korlátozások enyhítése. A külügyminiszter szerint ugyanis a három hete érvényben lévő intézkedések idő előtti feloldása újabb járványhullám kialakulásának veszélyével járna.

A brit egészségügyi minisztérium hétfő délutáni bejelentése szerint az előző 24 órában 717-tel 11 329-re emelkedett a járvány nagy-britanniai halálos áldozatainak száma. A hétfői tájékoztatás szerint a szűréssel újonnan azonosított koronavírus-fertőzöttek száma egy nap alatt 4342-vel emelkedett az előző napi 5288 fős növekedés után, így összesen 88 621 emberről állapították meg, hogy megfertőződtek az új koronavírussal.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére