Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A britek többsége sem támogatja a transzideológiát

Zelenka Dóra

2018.11.17. 14:05

Egy új kutatás szerint hétbõl csupán egy ember az, aki úgy véli, hogy a nemeket nem kell az emberek biológiai jegyei alapján megítélni. A többség azonban "maradi" gondolkodású, meglátásuk szerint a nõ az nõ, a férfi pedig férfi.

A felmérés egy olyan csoport (WOMAN Means Something Campaign) kezdeményezésére készült el, amely a nők jogállásának megőrzésére törekszik a transzszexuális követelésekkel szemben. A kérdőíveket, amelyeket a Populus nevű közvélemény-kutató cég állította össze, 2074-en töltötték ki – írja a Breitbart.

A válaszadók között egyértelmű fölényben voltak azok, akik nem támogatják azt, hogy más, szélesebb jogok illessék meg a magukat transzneműeknek vallókat.

A válaszadók 49 százaléka szerint nem elfogadható, hogy egy magát nőnek érző férfi női börtönbe kerüljön. Erre a kérdésre mindössze 12 százalék válaszolt igennel, 28 százalék pedig tartózkodott.

Egy férfi nemi jellegekkel rendelkező, magát nőnek valló transznemű a válaszadók 52 százaléka szerint nem definiálható nőnek. Erre a kérdésre a válaszadók csupán 19 százaléka mondta azt, hogy mégis nőnek tekinthető.

A megkérdezettek 13 százaléka szerint versenyezhet egy nőként élő férfi női versenyeken, ahogy arra a közelmúltban már példát is láthattunk.

Amerikában is kiderült, hogy leginkább a nők és a szülők körében népszerűtlen a transzideológia. Több közvélemény-kutatás is kimutatta, hogy az amerikaiak nagy része inkább segítséget nyújtana ezeknek az embereknek, mintsem reklámozza helyzetüket. Ráadásul az is kiderült, hogy a többség nem hisz a transzideológiában sem.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére