Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A britek rakétára írt üzenetekkel hergelik az ISIS-t

888.hu

2017.05.28. 11:58

A brit védelmi minisztérium megerõsítette, hogy valódiak azok a fotók amelyen az látható, hogy a királyi légierõ katonái a "Szeretettel Manchesterbõl" szöveget írták egy rakétára, amivel az ISIS területeit veszik célba.
LONDON, 11:58

A brit védelmi minisztérium megerősítette, hogy valódiak azok a fotók melyen az látható, hogy a királyi légierő katonái a "Szeretettel Manchesterből" szöveget írták egy rakétára, amivel az ISIS területeit veszik célba.

Az üzenet a hétfői manchesteri robbantásra válaszol. Az ötlet az amerikai és orosz haderőtől származik, ahol a párizsi merénylet után a ,,Szeretettel Párizsból" feliratokat írták a rakétákra.

A fotó nem nyerte el mindenki tetszését. Harriet Williamson, aki egy  közel-keleti konfliktusövezetekben tevékenykedő humanitárius segélyszervezet munkatársa, az Independentnek azt írta: a szülővárosában, Manchesterben történt tragédia után rosszul esik neki a rakétán lévő felirat, és tiszteletlenségnek tartja, hogy a város nevét egy olyan eszközre firkálták, ami halált és rombolást hoz:

a manchesteriek a krízis idején összefogtak, elképesztő erőt mutatva azzal, hogy kiálltak egymás mellett, vallásra, etnikumra, származásra való tekintet nélkül. Manchester gyászol. Gyógyulást akarunk, nem még több erőszakot és borzalmat"

– mondta Williamson.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére