Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A britek mindent megtesznek a muszlimokért, ezért elutasították egy keresztény nõ menedékkérelmét

Csordás Bettina

2018.11.26. 11:15

Nem fogadták el egy pakisztáni keresztény nõ menedékkérelmét, ugyanis a brit vezetés szerint a keresztény nõ befogadása sértené az ott élõ muszlim közösséget.

A keresztény nő, Asia Bibi megpróbáltatásai akkor kezdődtek, amikor a Pakisztánban élő muszlim közösség azt kezdte el kifogásolni, hogy ugyanabból a vízellátóból iszik, amiből ők. A muszlimok többször tisztátalannak nevezték és megpróbálták áttéríteni az iszlám vallásra, amit a nő elutasított.

Pár nappal később a terület szélsőséges imámja istenkáromlással vádolta meg, majd a muszlim közösség ismét megpróbálta áttéríteni őt, amit már erőszakos fellépés is kísért, botokkal, szandáljaikkal verték a keresztény nőt, de Asia Bibi ennek ellenére sem tért át az iszlámra.

Az erőszakos muszlim banda a helyi bíróságon vádat emelt a nő ellen, a félórás meghallgatás után a nőre halálbüntetést szabtak ki, amit végül a legfelsőbb bíróság visszavont és mérsékelték azt nyolc év börtönbüntetésre, amit magánzárkában kellett eltöltenie. 

Asia Bibi politikai pártfogoltjai közül egyet már megöltek a muszlimok. Bibi Nagy-Britanniába akart eljutni, ott adott be menedékjogot, azonban a britek azt csuklóból elutasították, mivel a szigetországi muszlimok kegyében akartak járni. Az Egyesült Királyság több mint hárommilliós muszlim közösséggel rendelkezik. A britek temérdek külföldi és kettős állampolgárnak biztosítanak menedékjogot, köztük több radikális iszlamistának, különböző háborús övezetekből érkezett szélsőségeseknek.

A keresztények felháborodásuknak adtak hangot, miután a brit kormány nem fogadta el a keresztény nő menedékkérelmét.

Ha hosszabb ideig itt marad, meg fogják őt ölni! Felháborító, hogy a brit kormány nem adott menedékjogot Asia Bibinek"

– nyilatkozta a pakisztáni keresztény közösség egyik vezetője.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére