Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A britek kivezénylik a különleges alakulatokat az utcákra

Sümeghi Lóránt

2016.12.20. 12:58

A hétfõ esti berlini mészárlást követõen utcára küldik a britek az SAS, azaz a Különleges Légi Szolgálat katonai alakulatait annak érdekében, hogy megelõzzék a hasonló jellegû támadásokat.
LONDON, 12:58

A hétfő esti berlini mészárlást követően utcára küldik a britek az SAS, azaz a Különleges Légi Szolgálat katonai alakulatait annak érdekében, hogy megelőzzék a hasonló jellegű támadásokat.

Miután 12 ember életét vesztette, és további 50 ember súlyosan megsérült a hétfő esti karácsonyi vásárba gázoló kamionos támadás után, a brit hatóságok azonnal fokozni kezdték nemcsak a karácsonyi vásárok környékén, hanem a nagyobb városokban is a közbiztonságot.

Ahogyan arról már korábban írtunk, Birmingham városában – ahol köztudottan hatalmas muzulmán közösségek élnek – már vasbetontorlaszokkal láttak el több karácsonyi vásárt annak érdekében, hogy a nizzai és a berlini támadásokhoz hasonló tragédia ne következhessen be.

Ennek eredményeképpen utcára küldik a Különleges Légi Szolgálat alakulatait, akik a brit haderő legfontosabb és legnagyobb harcértékű különleges alakulatai. Értesülések szerint a rendőrség irányítása alá fognak tartozni. A több mint 200 fős alakulat szétszórtan fogja őrizni többek között London, Birmingham és Manchester városát is, továbbá egyes SAS katonák titkosszolgálati tevékenységükkel fogják segíteni a szintén kivezényelt terrorelhárítók munkáját.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére