Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A brit légierõ takarékoskodásba kezdett - ezzel az iszlamisták járhatnak jól

888.hu

2017.06.17. 20:58

A brit hadsereg költségvetésén komoly lyukak tátonganak és a döntéshozók a költségcsökkentés mellett döntöttek. A takarékoskodás elsõ áldozatai a brit kémrepülõk lesznek, amelyek például az Iszlám Állam elleni harcban is komoly szerepet vállalnak
LONDON, 20:58

A brit hadsereg költségvetésén komoly lyukak tátonganak és a döntéshozók a költségcsökkentés mellett döntöttek. A takarékoskodás első áldozatai a brit kémrepülők lesznek, amelyek például az Iszlám Állam elleni harcban is komoly szerepet vállalnak – írja a Times.

A brit kémrepülők üzemeltetése komoly nehézségekbe ütközött az elmúlt években, mivel egyre kevesebb pénz jut karbantartásukra és üzemeltetésükre a takarékoskodás miatt.

Emiatt le kellett építeni a kiszolgáló személyzet létszámát, valamint vissza kellett szorítani az alkatrészek vásárlásából eredő költségeket is.

A Sentinel komoly bajban van. Még egyetlen gép működtetését is alig tudják megoldani"

– mondta egy forrás a Timesnak a brit kémrepülőkről beszélve.

A Sentinel R1-es flotta komoly segítséget jelent a NATO-nak az ISIS elleni harcban, mivel a szövetségnek önállóan nincs kémrepülőgépe – csak az egyes tagállamoknak. A brit gépek komoly eredményeket értek el az iszlamisták állásainak felderítése terén.

A Times egy másodkézből származó információra hivatkozva azt írta, hogy akár az egész Sentinel-flotta kárát láthatja a takarékoskodásnak, ugyanis a törvényhozók 10 év alatt 10 milliárd font megtakarítást várnak el az RAF-től, a brit légierőtől.

Az RAF jelenleg azt a döntést hozta, hogy az öt repülőgépből álló flottából egy gépet "nyugdíjba küld". A gép szeptembertől már nem fog a levegőbe emelkedni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére