Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A brit külügyminiszter lenácizta a francia elnököt

Kékes Viki

2017.01.18. 13:38

Boris Johnson azzal vádolja a Francois Hollande francia elnököt, hogy egy "náci típusú" büntetést akar kiszabni Nagy-Britanniára azért, mert a szigetország elhagyja az uniót.
ÚJDELHI, 13:38

Boris Johnson azzal vádolja a François Hollande francia elnököt, hogy egy "náci típusú" büntetést akar kiszabni Nagy-Britanniára azért, mert a szigetország elhagyja az uniót – írja az Independent.

A jelenleg Indiában tartózkodó brit külügyminiszter azt mondta:

Ha Mr. Hollande mindenkit meg akar büntetni, aki el akar menekülni az EU-ból, ráadásul mindezt egy második világháborús film stílusában, nos nem hiszem, hogy az egy helyes út, miként azt sem, hogy ez lenne a barátaink  és partnereink érdeke. Teljesen hihetetlen számomra, hogy a XXI. században az EU tagállamai komolyan fontolgatják, hogy újra vámokat vagy egyéb büntető tarifát vezessek be annak érdekében, hogy ezzel büntessék az Egyesült Királyságot."

Nem ez az első eset, hogy a brit külügyminiszter második világháborús hasonlatot használ. Tavaly májusban például arról beszélt, hogy az EU-nak ugyanaz a célja, mint Napóleonnak és Hitlernek: uralkodni Európa felett.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére