Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A brit belügyminiszter származása dacára ígéretet tett arra, hogy csökkenteni fogja a migrációt

888.hu

2022.10.08. 17:15

Suella Braverman szükségszerűnek nevezte egy olyan törvény bevezetését, amely megakadályozza, hogy az illegális migránsok menedékjogot kérjenek Nagy-Britanniában. Kiemelte, hogy a továbbiakban ha valaki illegálisan lép be az országba, azt „gyorsan vissza kell küldeni” a hazájába, vagy Ruandába telepíteni.

 

Suella Braverman belügyminiszter kijelentette, hogy „pár tízezerre” akarja csökkenteni az Egyesült Királyságba irányuló nettó bevándorlást, hogy teljesíteni tudja a konzervatív párt a Brexit során tett ígéretét.

 

Nem szégyellem kimondani, főleg a szuverenitásért szavaztam és kampányoltam a Brexit mellett, de azért is, hogy csökkentsük a migrációt, mégpedig számos okból: a tömeges és gyors migráció strukturális nyomást gyakorol az országunkra, a lakáskínálatra, a lakásárakra, a háziorvosi helyek számára, az iskolai férőhelyekre. Egyre több emberrel kell szembenéznünk, és ésszerű, hogy a kormány racionális és pragmatikus álláspontot képviseljen az országba érkező emberek számát illetően.”

– fogalmazott.

 

Bár az újonnan beiktatott belügyminiszter nem vállalt konkrét számot vagy időkeretet a célja elérésére, azt mondta, „végső törekvése”, hogy a nettó migráció számát tízezres nagyságrendűre csökkentse, ahogyan azt a konzervatív párt már régóta ígéri.

 

A baloldal által gyakran hangoztatott érv, hogy a bőrszínem és a származásom miatt egy bizonyos módon kell gondolkodnom, és nem mondhatok ki bizonyos igazságokat a migrációval kapcsolatban.”

– mondta Braverman, akinek szülei Kenyából és Mauritiusról érkeztek az Egyesült Királyságba.

 

Boris Johnson miniszterelnök előző kormánya alatt az Egyesült Királyság pontalapú bevándorlási rendszert vezetett be, állítólag az ausztrál modell mintájára.

A Brexit utáni reformok keretében azonban döntő fontosságú, hogy nem voltak határozott felső határok, ami azt jelenti, hogy

 

miközben az Európai Unióból érkező bevándorlás csökkent, a világ többi részéről több migráns érkezett.

 

Nagy-Britanniában tavaly rekordszámú, 1,1 millió vízumot adtak ki külföldieknek.

 

 

A belügyminiszter határozott megjegyzéseit üdvözölte a Migration Watch UK elnöke, Alp Mehmet, aki a Breitbart Londonhoz eljuttatott kommentárjában úgy fogalmazott:

„Bravó, Braverman asszony, hogy volt bátorsága elkötelezni magát a bevándorlás csökkentése mellett. Ez az, amit a közvélemény többsége 2010 óta akar. A belügyminiszter három közvetlen elődje közül egyik sem tett olyan világos és egyértelmű ígéretet a nettó migráció csökkentésére, mint amilyet Ön. Minden elismerésem az Öné.”

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Oroszország nemzetközi vizsgálatot követel az Északi Áramlat elleni merénylet ügyében

Nemzetközi vizsgálatot kellene indítani az Északi Áramlat gázvezetékeinél történt robbanások ügyében Seymour Hersh Pulitzer-díjas amerikai oknyomozó újságíró blogbejegyzése alapján – mondta Vjacseszlav Vologyin orosz házelnök csütörtökön.

Orbán Viktor: Magyarország a béketáborhoz tartozik

Magyarország továbbra is humanitárius és pénzügyi támogatást nyújt a Ukrajna számára – közölte Orbán Viktor miniszterelnök Twitter-üzenetében csütörtökön.

EP-korrupciós botrány: jóváhagyták az uniós parlamenti reformterveket

EP-korrupciós botrány: jóváhagyták az uniós parlamenti reformterveket

Az Európai Parlament (EP) képviselőcsoportjainak vezetői az EP házbizottságaként működő Elnökök értekezletén jóváhagyták Roberta Metsola EP-elnök által javasolt, az intézményi reformra vonatkozó terveket – tájékoztatott az uniós parlament csütörtökön.

Gulyás Gergely: Távoznak a miniszterek a vagyonkezelői alapítványokból

Gulyás Gergely: Távoznak a miniszterek a vagyonkezelői alapítványokból

A soproni kormányülés fejleményeit ismertette Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére