Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A brit baloldal zászlóshajója nem tesz semmit az antiszemitizmus ellen

Nagy Gábor

2017.08.20. 12:58

Rájár a rúd a brit Munkáspártra. Egy, a YouGov által készített friss felmérés szerint Jeremy Corbyn pártja "túlságosan toleráns" az antiszemitizmussal szemben.
LONDON, 12:58

Rájár a rúd a brit Munkáspártra. Egy, a YouGov által készített friss felmérés szerint Jeremy Corbyn pártja "túlságosan toleráns" az antiszemitizmussal szemben.

Úgy tűnik, hogy az olykor masszív zsidózásokba keveredő Munkáspárt megítélése igen sokat romlott az utóbbi időben.

A The Telegraph által is közölt felmérés szerint a Nagy-Britanniában élő zsidók elsöprő többsége (83 százaléka) úgy gondolja, hogy a rasszista kirohanásokat, kommentárokat nem ítéli el eléggé Jeremy Corbyn pártja, annak képviselői és a párt szimpatizánsai. Ugyanez az adat a jobboldali konzervatívoknál 19, a Liberális Demokratáknál pedig 36 százalék.

A YouGov felmérése arra mer következtetni, hogy a Nagy-Britanniában tapasztalható egyre nagyobb mértékű antiszemitizmus miatt megindulhat a zsidók elvándorlása.

Jeremy Corbyn pártja körül igencsak fogy a levegő. Mint ismert, Ken Livingstone – Corbyn egyik legfontosabb szövetségese, volt londoni polgármester – nem is olyan rég azt állította, hogy Adolf Hitler a cionizmus támogatója volt. Ettől a kijelentéstől sem a pártelnök, sem pedig a párt nem határolódott el eléggé – bár párttagságát két évre felfüggesztették.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére