Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A brit adófizetők pénzéből szállítják vissza Ugandából az Egyesült Királyságba a kitoloncolt migránst

Tóth Dalma

2019.07.08. 19:25

Egy magát leszbikusként meghatározó migránst toloncoltak ki az Egyesült Királyságból, miután rajtakapták egy férfival az ágyban. Egy újabb határozat értelmében azonban vissza kell szállítani Ugandából az Egyesült Királyságba az illetőt.

A jelenleg 26 éves P. N. 2010-ben, 17 éves korában érkezett az Egyesült Királyságba – írja a Daily Mail. Vízummal utazott a szigetországba, azonban a vízum lejárta után is ott maradt, mert azt mondta, a nagybátyja megölné őt, ha visszatérne Ugandába, mert leszbikus.

Mivel illegálisan tartózkodott az országban, letartóztatták és a Yarl's Wood fogdába vitték. P. N. benyújtotta menekültkérelmét, amelyben azt állította, hogy üldöztetésben részesülne hazájában, és fennáll a valószínűsége annak, hogy kivégzik, ha visszatér Ugandába. Menekültkérelmét azonban elutasították 2013-ban, ezt követően pedig kitoloncolták. A belügyminisztérium munkatársai azt mondták a legfelsőbb bíróságon, hogy a nőt egy férfival együtt találták meg a házában, amikor a lejárt vízuma miatt a lakására mentek. Azaz valószínűleg a migráns hazudott, amikor azt állította, hogy leszbikus, ami miatt veszélynek van kitéve hazájában. A menekültkérelem elbírálása során nem találtak arra bizonyítékot, hogy a nő valóban leszbikus lenne.

Viszont a múlt héten született új ítélet érelmében a nőnek nem adtak elég időt arra, hogy bebizonyítsa, tényleg leszbikus párkapcsolatban élt Ugandában, ezért megsemmisítették az előző döntést, és elrendelték P. N. Egyesült Királyságba történő visszaszállítását. A nő pénzbeli kompenzációban is részesül az őt ért károk miatt, mivel jogtalanul fogták el és toloncolták ki. Mindebben nagy szerepe volt az emberi jogokért harcoló Movement for Justice nevezetű szervezetnek. A döntés ellen valószínűleg fellebbez majd a belügyminisztérium. Az intézet szóvivője közölte, még nem tudják, mikor tér vissza az Egyesült Királyságba P. N., és azt sem tudják még megmondani, hogy mekkora összeget fog kapni a nő kártérítésképpen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Milák Kristóf bearanyozta Márton Richárd ezüstérmét az Eb-n

Milák Kristóf bearanyozta Márton Richárd ezüstérmét az Eb-n

Milák Kristóf megvédte Európa-bajnoki címét 200 méter pillangón, mögötte barátja, klub- és edzőtársa, Márton Richárd ért célba a római Eb-n. A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka 200 vegyesen akart vigasztalódni, miután nem jutott döntőbe 400-on. Sajnos, nem csupán néhány évvel korábbi időeredményétől maradt le, de a középdöntőben is jobban úszott, nem csoda, hogy csak a 8., míg Sebestyén Dalma 7. lett.

Soros ügyésze marad, Bostonban tombol a transznemű őrület

Soros ügyésze marad, Bostonban tombol a transznemű őrület

Egy vatikáni felmérésben pedig már úgy is nyilatkozhat az ember, hogy non bináris....

A török csendőrök migránsokat tuszkolnak át a görög határon

Nótisz Mitarákisz görög bevándorlásügyi miniszter kedden azzal vádolta meg a török hatóságokat, hogy migránsokat kényszerítenek át az Évrosz határfolyón görög területre.

Kifogyóban a Pride után a majomhimlő elleni vakcina

Nagy-Britanniában Brighton városában a jelentések szerint nem sokkal a városi Pride-felvonulás után felfüggesztették az oltások beadását, mivel a készletek krónikusan fogyóban vannak.

Egy vatikáni felmérésben választhatsz, hogy non-bináris vagy-e

Egy új vatikáni kérdőív egy harmadik lehetőséget is kínál a válaszadóknak nemük megadásakor, nevezetesen: férfi, nő és egyéb.

Borgula nem érti: miért tűrik még meg a magyarok Orbánt?

Borgula nem érti: miért tűrik még meg a magyarok Orbánt?

A hivatásos értetleneket az ember leggyakrabban már mosolyogva szemléli. Akik nem tudják elképzelni, hogy miért nem lázad a magyar, mikor az újságban azt olvassa, hogy ilyen rossz meg olyan rossz a helyzet. Szerintük az embereknek már régen éhen kellett volna halni például a hatalmas infláció okozta szegénységtől és még mindig élnek. Hogy van ez?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére