Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A bevándorlók miatt még fél évig lesz határellenõrzés Németország és Ausztra között

Bokor Gábor

2018.10.12. 15:15

A német belügy szóvivõje pénteken jelentette be Berlinben, hogy Horst Seehofer német szövetségi belügyminiszter újabb hat hónapra elrendelte a határ ellenõrzését a német-osztrák határon.
BERLIN, 15:15

A német belügy szóvivője pénteken jelentette be Berlinben, hogy Horst Seehofer német szövetségi belügyminiszter újabb hat hónapra elrendelte a határ ellenőrzését a német-osztrák határon.

Eleonore Petermann elmondta, hogy a migráció- és biztonságpolitikai okokból hozott rendelkezés 2018. november 12-től 2019. május 11-ig érvényes. 

A külső határ védelmében még mindig mutatkoznak hiányosságok, ezért változatlanul ellenőrizni kell az államhatárt Bajorország tartomány és Ausztria között"

– jelentette be.

A szóvivő aláhúzta, hogy nem az eddigi határellenőrzés meghosszabbításáról van szó, hanem új intézkedésről, amelyhez nem szükséges hozzájárulás az Európai Bizottságtól.

A legutóbbi kimutatás szerint a bajor-osztrák határon az idén augusztusig 3318 embertől tagadták meg a belépést, és 7464 illegális határátlépést regisztráltak. Németországot a bajor-osztrák határon éri el a balkáni migrációs útvonalon és az Olaszország felől érkező menedékkérők többsége. A határszakaszon 2015 szeptemberében állították vissza ideiglenesen az ellenőrzést, a nemzetközi bevándorlási válság miatt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére