Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A bevándorlók könnyû prédaként tekintenek a nõkre

Bokor Gábor

2018.09.05. 22:00

Nyolc "dél-ázsiai" bevándorló ügyét tárgyalták kedden a nagy-britanniai Rotherhamben, akik kiskorú lányokat zaklattak és bántalmaztak. A bírósági tárgyaláson a vádlottak úgy fogalmaztak, hogy a kiskorú lányok könnyû prédának számítanak.

Michelle Colborne a sheffieldi bíróságon kedden ismertette annak a nyolc "dél-ázsiai" bevándorlónak a rémtetteit, akik hosszú időn keresztül tartották rettegésben Rotherham városát. Az ügyész elmondta, hogy a bevándorlókat több mint egy tucat zaklatási üggyel kapcsolatban vádolták meg, köztük erőszakkal, nemi erőszak kísérletével, jogtalan fogva tartással és gyermekrablással. 

A gyanúsítottak – név szerint Mohammed Imran Ali Akhtar, Nabeel Kurshid, Iqlak Yousaf, Tanweer Ali, Ajmal Rafiq, Salah Ahmed El-Hakam, Asif Ali és még egy személy, akit nem nevezett meg az angol sajtó – tagadják a vádakat.

Az ügyész szerint a támadók direkt a fiatalabb generáció tagjait szemelték ki áldozatnak, ugyanis ők könnyű prédának számítottak. Külön kiemelte Colborne, hogy a megerőszakolt gyerekek hátrányos helyzetű családokból származtak. 

Tanweer Ali és Mohammed Imran Ali Akhtar direkt egy olyan testvárpárt szemelt ki, akiket a támadás előtt nem sokkal hagytak ott a szüleik. 

Szeretetre volt szükségük, ezért választották őket az erőszakolók" 

– mondta az ügyész. 

A nyomozás kiderítette, hogy a lányokat leitatták és bedrogozták, mielőtt szexuálisan kizsákmányolták őket. Úgy tudni, hogy egymás közt "adták körbe" a lányokat a városban egyes alkalmakkorAz egyik lány az erőszak következtében teherbe is esett, ami miatt egy abortuszon esett át.

Ítélethirdetés kedden nem történt, a bíróság tovább vizsgálja a történteket. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére