Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A berlini rendõrség attól fél, hogy az arab migránsbandák háborút indítanak

Bokor Gábor

2018.09.14. 09:00

A hatóságok attól félnek, hogy az egymással versengõ bûnszövetkezetek közti véres összetûzések egyre gyakoribbakká válnak.

A berlini rendőrség továbbra is keresi azokat, akik a hét elején fényes nappal sorozatlövéssel megöltek egy 36 éves palesztin maffiavezért, akit számos bűncselekmény elkövetése miatt a német bíróságok már többször is börtönbüntetésre ítéltek. A térfigyelő kamerák három elkövetőt is rögzítettek, akik után nagy erőkkel nyomoznak.

A német főváros rendőrségi szakszervezetének elnöke az Infostart tudósítása szerint arról beszélt, hogy a városban bandaháború dúl.

Az arab maffiaszervezetek immár a nyílt utcán harcolnak egymással. A bűnszövetkezetek tagjai felfegyverkeztek, így történhetett, hogy a rendőrség előtt sem ismeretlen palesztin férfira a családja szeme láttára, Berlin egy forgalmas helyén lőttek rá hárman, majd elmenekültek a merénylők"

– fogalmazott Norbert Cioma.

A kórházat a vizsgálat közben átmenetileg körülzárták az érintett klán tagjai.

A bevándorlókból álló banda feje a halála előtt nem sokkal adott egy interjút, ahol arról beszélt, hogy a '90-es évek óta, kiváltképpen Libanonból érkezett arabok úgymond rokoni alapon összetartanak, és ügyes kezdeményezéseikkel komoly vagyonra tettek szert.

Öntörvényű családokról van szó, amelyek fittyet hánynak a Németországban érvényes törvényekre"

– mondta.

Az arab bandák elsősorban a kábítószer-kereskedelemben vannak jelen, onnan szereztek felfoghatatlan mennyiségű vagyont, melyekből számos ingatlant vásároltak, saját negyedeket alapítottak a megvett épületekből. 

A piac uralmáért több klán is verseng egymással, ez azzal jár, hogy a felek rendszerint leszámolásokat hajtanak végre – ahogy a fenti példa is mutatja, gyakran a nyílt utcán és fényes nappal. A berlini rendőrség szakszervezetének elnöke szerint látványos megtorlás várható a palesztin férfi meggyilkolása miatt, a helyzet őt a múlt század 20-as éveiben Chicagóban lezajlott maffiaháborúra emlékezteti.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére