Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A belgák most döbbentek rá, hogy nem annyira jó édesgetni a migránsokat

Bokor Gábor

2018.07.17. 16:45

A belga hatóságok legújabb terve, hogy a közösségi médiában, célzott üzenetekkel bírják rá a migránsokat arra, hogy ne Belgiumot válasszák célországuknak.

A németalföldi ország régóta küzd a migráció-okozta problémákkal, azonban egyre inkább úgy tűnik, hogy a továbbiakban már nem kérnek az illegális bevándorlókból. A DVZ nevű bevándorlási hivatal egy féléves projektbe kezd, melynek keretében leszögezik, hogy mennyire veszélyes elindulni Európába és azt, hogy amit az embercsempészek állítanak, az egyszerűen hazugság. 

Molenbeekben jártunk | VIDEÓ

A 888 stábja ellátogatott a híres, brüsszeli terroristakeltetőként ismert városrészbe. Megnéztük, honnan származnak a párizsi merényletek...

A csempészek gyakran azt mondják a bevándorlóknak, hogy amint megérkeznek egy nyugat-európai országba, rögvest kapnak kétezer eurót és azonnali lakhatást. 

A DVZ a Facebookon és a Twitteren keresztülvitt kampánnyal azt akarja elérni, hogy a migránsok ne vállalják a kockázatokkal járó utazást és maradjanak a hazájukban. Németországban már végrehajtottak egyszer egy hasonló kampányt, annak sok sikere nem volt, ugyanis a statisztikák szerint havi szinten továbbra is tízezrek érkeznek hozzájuk. 

A migránsok elhajtásában a legprofibbak továbbra is az ausztrálok, akik leszögezték, hogy nincs náluk kolbászból a kerítés, ne számítsanak semmi jóra a bevándorlók és azok, akik megpróbálnak egy csónakban hozzájuk érkezni, megmentik őket, de visszaviszik oda, ahonnan származnak. Az országba elsősorban a dél-ázsiai országokból érkeznek a bevándorlók. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére