Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldali sajtó szerint titkosszolgálati művelet állhat a Szájer-ügy mögött

888.hu

2020.12.02. 14:00

A HVG szerint valamilyen titkosszolgálati művelet kísérte a péntek esti razziát. Nem csak a baloldali lap jutott erre a következtetésre.

Több kérdést is felvet Szájer József ügye.

A HVG cikke szerint vannak arra utaló jelek, hogy a pénteki razziát

valamilyen titkosszolgálati művelet kísérte.

Az írás szerint Szájer mozgását könnyedén lehetett követni, és egy névtelen bejelentés már elég is lehetett ahhoz, hogy a rendőrség akcióba lépjen.

A HVG szerint továbbá az is furcsa, hogy Szájer személye gyorsan azonosíthatóvá vált, miközben az állítólagos szexpartin több diplomata is jelen volt, akikről egyelőre semmi sem szivárgott ki.

Ha ezeknek a szereplőknek nem derül fény a kilétére, akkor még inkább megerősödhet az a teória, hogy Szájer lelepleződése nem a puszta véletlen műve”

– írta a baloldali lap.

A cikk szerzője szerint nem lehet kizárni

valamelyik ország titkosszolgálatának szerepét az ügyben, mivel ezek a módszerek szerepelnek a szolgálatok eszköztárában.

Az összeesküvés-elméleteket erősítheti, hogy éppen a vétóról szó politikai csatározások csúcspontján robbant a botrány, amikor sok ország érdekében állhat a Fidesz és az Orbán-kormány hiteltelenítése.

Hasonló következtetésre jutott Vona Gábor is.
Szinte biztos vagyok benne, hogy az uniós vétó körüli botrány miatt vadászta le valamelyik (német?) titkosszolgálat Orbán brüsszeli parancsnokát”

– írta Facebook-oldalán a Jobbik volt elnöke.

Felvetette azt is, hogy „minden bizonnyal nem ez volt az első »házibuli«. Miért éppen most derült ki?” Az expolitikus bejegyzésében kitér egyebek mellett arra is, hogy nyilván nincs direkt árukapcsolás, de az ügy a brüsszeli magyar–lengyel ,,szabadságharcra” is negatív hatással lesz.

Pulai András, a Publicus Intézet elemzője is „hangosan gondolkodott” a Facebook-oldalán.

Ha sok fontos ember van ott, miért csak a Fidesz legfontosabb EU-politikusa lett (eddig) körülírva?”

– tette fel a kérdést.

Pulai szerint „valószínűleg nem ez az első ilyen parti Brüsszelben. Valószínűleg az évek során több tucat, ha nem több száz képviselő, diplomata, brüsszelita, fontos ember vett részt rajta. A Brüsszelben amúgy is különösen aktív szolgálatok és egyéb releváns szervek minden bizonnyal régóta tudtak róla” – írta a baloldali elemző.

Hozzátette, érti, hogy a Covid miatt nem voltak mindig gyülekezési korlátozások, de akkor is felmerül a kérdés, hogy miért most derült ez ki.

Végezetül hozzátette: „Lehet, hogy ez, amit ma látunk, egy olyan politikai csata része, aminek van egy másik, ennél nagyobb és fontosabb színtere?”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

„A békefolyamat szempontjából negatív következményekkel járhat a területek elcsatolása”

„A békefolyamat szempontjából negatív következményekkel járhat a területek elcsatolása”

Vlagyimir Putyin orosz elnök pénteken a Kremlben jelentette be, hogy Oroszország területe négy új régióval bővült. Mint ismeretes, az elmúlt napokban népszavazásokat tartottak a Donyecki és a Luhanszki Népköztársaságban, valamint Herszon és Zaporizzsja megyében az Oroszországhoz való csatlakozásról. A referendumokat a nemzetközi közösség nem tekinti legitimnek. Továbbá a hét elején szivárgásokat észleltek az Északi Áramlat gázvezetékeken, szabotázsakciót gyanítanak az ügy hátterében. A fejleményekről a 888.hu Kosztur Andrást, a XXI. Század Intézet vezető kutatóját kérdezte.

Orbán: Épségben át kell vinni a hazát a túlpartra

Orbán: Épségben át kell vinni a hazát a túlpartra

Ki kell bírni a próbatételeket és épségben át kell vinnünk hazánkat a túlsó partra, egymásba kapaszkodva és bízva az Úristenben, nem az áradatra, hanem mindig a partra figyelve – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Budapesten.

Donáth és Gyurcsány, avagy a bolsik Törpillája és a komcsik Hókuszpókja szkanderozik

Donáth és Gyurcsány, avagy a bolsik Törpillája és a komcsik Hókuszpókja szkanderozik

Donáth Anna hamarosan megszülető kisbabája miatt egy időre hátrébb lép a politikai nyilvánosságtól, azonban az anyai örömök előtt nem akarta nyom nélkül itt hagyni a politika porondját. Facebookján azt jelezte, hogy a Momentum az a párt, amely a jövőben a legerősebb lesz az ellenzéki oldalon. Övé lesz a vezető szerep.

Karácsony Gergely New York-i főtanácsadója szervezhette az amerikai finanszírozást a dollárbaloldalnak

Karácsony Gergely New York-i főtanácsadója szervezhette az amerikai finanszírozást a dollárbaloldalnak

A globális balliberális hálózat egyik kulcsszereplője szervezhette a magyarországi ellenzék amerikai finanszírozását a 2022-es választási kampányban – írja az Origo.

Orbán Viktor: Gondoskodunk az idősekről!

Orbán Viktor: Gondoskodunk az idősekről!

A miniszterelnök az idősek napjának alkalmából szólt a nyugdíjasokhoz.

Washington újabb büntetőintézkedésekkel reagál az orosz annektálási kísérletre

Az Egyesült Államok újabb, Oroszország számára költséges büntetőintézkedésekről döntött, válaszul Oroszország kísérletére, hogy Ukrajna több régióját is annektálja – közölte az amerikai külügyminiszter pénteken.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére