Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"A baloldal elárulta a zsidóságot"

Bokor Gábor

2017.11.20. 10:05

Giuseppe Larast 82 évesen érte utol a halál. A vezetõ rabbi 25 éven át volt az olasz zsidóság kiemelkedõ alakja. A vallási elöljáró hátrahagyott egy levelet, melyben részletesen kifejtette, hogy a baloldal mennyire nem segítette a zsidóságot, amit õ árulásnak érzett.
MILÁNÓ, 10:05

Giuseppe Larast 82 évesen érte utol a halál. A vezető rabbi 25 éven át volt az olasz zsidóság kiemelkedő alakja. A vallási elöljáró hátrahagyott egy levelet, melyben részletesen kifejtette, hogy a baloldal mennyire nem segítette a zsidóságot, amit ő árulásnak érzett.

A milánói zsidó közösségnek szerdán a zsinagógában olvasták fel a nemrég elhunyt Laras rabbi végrendeletét. A vallási vezető azután írta meg a szöveget, hogy hosszan tartó betegsége súlyosbodott.

Sajnos azt vettem észre, hogy az antiszemitizmus új hulláma jelenik meg Európában. A baloldal elárult, a nyugati civilizáció pedig morális mélyrepülésben van"

– írta a rabbi, aki 1980-tól 2005-ig volt a milánói főrabbi. Giuseppe Larast tartották az egyik legkiemelkedőbb zsidó vezetőnek Olaszországban.

A zsidó vallási vezetők döntő többsége világszerte elutasítja az illegális bevándorlást, mivel a véleményük szerint több százezer antiszemita nézeteket valló muszlim érkezik Európába, ami elfogadhatatlan. Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezető rabbija korábban úgy fogalmazott, hogy a muszlim közösségek növekedésével a nyugat-európai országokban romlott a zsidó közösségek biztonság- és komfortérzete.

Giuseppe Laras holttestét Izraelbe szállították, ott helyezték örök nyugalomra.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére