Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldal arra használta a Hálaadást, hogy bevédje Bident

888.hu

2022.11.25. 16:20

A Fehér Ház szerdán baloldali beszédanyagokat osztott ki a Hálaadási családi összejövetelekre, amelyeket Joe Biden elhibázott politikájának mentegetésére használtak.

 

A beszédtémák listáját Ronald Klain, a Fehér Ház kabinetfőnöke osztotta meg közösségi oldalán.

 

 

A lista azzal próbál érvelni, hogy Biden valójában „az inflációt kezeli”, annak ellenére, hogy a hálaadásnapi étkezés ára tavalyhoz képest 20 százalékkal nőtt.

A republikánusokra „EXTREME”-ként hivatkoznak, a meg nem született gyermekek védelmével kapcsolatos álláspontjuk miatt.

A Fehér Ház dokumentuma azt is tévesen állítja, hogy a republikánusok „a Medicare és a társadalombiztosítási rendszert akarják feldarabolni”, és „növelni akarják az amerikaiak költségeit” Biden több milliárd dolláros klímavédelmi kiadási programjának hatályon kívül helyezésével.

A lista többi része úgy tálalja Biden gazdaságpolitikai döntéseit, mint az amerikai nép nagy győzelmeit. Köztük a vényköteles gyógyszerek állami árszabályozását, a hatalmas infrastrukturális kiadásait és a félvezetőgyártás támogatását, valamint a fegyvertartási törvényjavaslatot.

A felsorolásban olvasható továbbá olyan állítás is, miszerint Joe Biden „a világot Ukrajna védelmére hívta össze Vlagyimir Putyinnal szemben”.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére