Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

70 berlini nightclub felveszi a harcot az AfD-vel

888.hu

2018.05.19. 20:17

A bevándorlásellenes Alternatíva Németországért (AfD) párt május 27-ére egy tüntetést szervezett a hasonló nézeteket valló PEGIDA-val közösen. A berlini liberális nightclubok összefogtak a demonstráció ellen és hatalmas partit terveztek aznapra.

Az AfD és a PEGIDA május 27-ére hirdette meg demonstrációját, amelynek során a párt és a mozgalom szimpatizánsai a berlini központi pályaudvarhoz közeli Washingtonplatztól indulva a Brandenburgi-kapuhoz érkeznének meg. A tüntetés neve "leszámolás Angela Merkel felelőtlen német politikájával", az eseményen főként a bevándorláspolitika kritikájára kerül sor – adta hírül a Deutsche Welle.

A liberális berlini nightcluboknak mindez nem tetszik, ezért az eseménnyel egy időben hatalmas partikat hirdettek meg. A szervezők náciknak nevezték a felvonulókat – ami nem újdonság.

Haladóak vagyunk, queerek, feministák, antirasszisták, befogadóak, színesek és van egy unikornisunk. A táncparkettjeinken mindenféle hátterű ember egyesül vágyaik, identitásaik és ízlésük által – adták hírül közleményben a nightclubok.

A partink eltörli a menetelésüket"

– írták.

A menet elleni tiltakozáshoz mások is csatlakoznak, mintegy 100 liberális szervezet, valamint szakszervezetek, pártok és civil szervezetek is csinálnak egy eseményt aznap "Stop a gyűlöletnek" címmel.

Az AfD demonstrációján egyébként a párt vezetője, Alexander Gauland tart majd beszédet, a rendezvényre körülbelül tízezer embert várnak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére