Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

200 millió dollárt követel egy arab üzletember, mert terroristának nézték

888.hu

2016.07.05. 20:58

Egy Abu-Dhabiból érkezett férfi perli az amerikai rendõrséget, mert terroristának nézték.

A szállodája bejáratánál kapták el az amerikai rendőrök a háromgyermekes arab üzletembert, Ahmed Al Menhalit Ohio államban, Avonban.

Az arab üzletember egy 70 millió dollárt érő üzletet akart tető alá hozni, ám az az incidens miatt meghiúsult. Szerinte a rendőrség azért vette őt őrizetbe, hogy ne tudja aláírni a szerződést. 

Az üzletember a tradicionális öltözékében - hosszú fehér ruhában, fején zsinórral átkötött kendővel - készült távozni a hotelből, amikor az egyik alkalmazott hívta a rendőrséget. Azt állította, hogy a vendég az Iszlám Állam híve. A rendőrök, miután száguldva kiértek, üvöltve a földre parancsolták a telefonján arabul beszélő 41 éves férfit - írja a Globoport. 

Az egész incidens kikerült a netre, úgy, ahogy az egyik rendőr testkamerája rögzítette.

Az üzletember úgy döntött, hogy beperli a rendőrséget 200 millió dollárra, mert meghiúsították a 70 milliós üzletét. Arra gyanakszik, hogy jól kitervelt üzleti összeesküvés része volt az őrizetbe vétele.

Az Emírségek a profit legnagyobb részét a gyógyszeriparból és a kőolajból nyeri. A gyógyszeripar résztvevői pedig nem akarják, hogy arabok végezzenek fejlesztéseket az iparágban.”

– mondja.

Az Emírségek külügyminisztériuma jelezte, hogy figyelemmel fogja kísérni a fejleményeket, és arra kérte a polgárait, hogy külföldön ne ragaszkodjanak az otthoni viseletükhöz.

(Globoport, Nbc, CBS)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére