Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

150 no-go zóna van Franciaországban a francia belső elhárítás jelentése szerint

Békési Marcell

2020.01.20. 16:50

A DGSI Christophe Castner belügyminiszter kérésére készítette el és hozta nyilvánosságra a térképet a villejuif-i terrortámadás után. Ahhoz képest, hogy „no-go zónák nem léteznek”, a francia rendőröknek elég sokat sikerült találniuk.

Christophe Castaner kérésére a DGSI (ami nagyjából az amerikai FBI francia megfelelője) a legjobb ismeretei alapján készített el és hozott nyilvánosságra egy térképet, amin az „iszlamizmus által elfoglalt területek” („conquis l’islamisme”) láthatóak.

A téma borzalmasan kényes a baloldal számára, hiszen – bár karakteresen sosem tagadták azok létezését, ellentétben mondjuk a magyar liberális politikusokkal és az őket kiszolgáló függetlenobjektív sajtóval – látványosan kerülték és próbálták elbagatellizálni a témát, illetve természetesen nem használták a „no-go zóna” kifejezést.

A népszerűségéből az utóbbi időben fokozatosan vesztő kormány az elmúlt hónapokban azonban – ha csak enyhén is – jobbra tolódott, és néhány migrációs szigorítás mellett a januári terrortámadás után úgy döntött, hogy nem kerülgeti tovább a problémát.

A belügyminiszter január eleji felhívása után a DGSI az összes tartományi rendőr-főkapitánysággal egyeztetve létrehozta a no-go zónák országos térképét,

melyet többek között a Le Journal du Dimanche lap közölt.

A dokumentum egyébként titkosított, azt teljes részletességében csak kormánytagok láthatják, de a magát az eredményt a 150-es számmal a DGSI hozta nyilvánosságra, ami emellett azt is közölte, hogy a nagyvárosok (Párizs, Lyon, Marseille) mellett

már ténylegesen vidéki, nem agglomerációs kisvárosok is vannak, amik teljes egészében az iszlamisták befolyása alá kerültek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére