Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"12 éven belül Belgiumban muszlim többség lesz"

Bertha László

2018.05.13. 20:38

A belga Iszlám Párt vezetõje, Redouane Ahrouch szerint a belga társadalomban 12 éven belül a muszlimok lesznek többségben.
BRÜSSZEL, 20:38

A belga Iszlám Párt vezetője, Redouane Ahrouch szerint a belga társadalomban 12 éven belül a muszlimok lesznek többségben.

Nagy az aggodalom Belgiumban a radikális iszlamista párt egyre növekvő népszerűsége miatt, melyet 2012-ben Redouane Ahrouch alapított, programja pedig „mindössze” annyiból áll, hogy a polgári törvényeket és az alkotmányt fel kell cserélni a saríára, azaz az elnyomó és radikális iszlám törvénykezésre.

A párt felbukkanása miatt eddig is meglévő jogos félelmeket a hét folyamán tovább tetézte Ahrouch, aki a belga nemzeti televízióban vett részt egy vitán.

Az iszlamista párt vezetője a műsorban elmesélte, hogy már nemcsak az Európai Unió fővárosának is számító Brüsszelben, hanem más nagyvárosokban, Antwerpenben és Gentben is terjeszkedik – írja az Origo.

Redouane Ahrouch a vita során azt is leszögezte, hogy az ország változó lakossági összetétele miatt az Iszlám Párt népszerűsége növekedni fog.

12 éven belül Belgiumban muszlim többség lesz”

 – jelentette ki a pártvezér, aki legutóbb azzal okozott botrányt, hogy nem volt hajlandó felvenni a szemkontaktust az esélyegyenlőségi államtitkárral, mivel az nő.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére