Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Végre beismerték, hogy a 444-HVG-24-tengely jár jól az Index szétveresén

Filipp Dávid

2020.08.06. 19:30

Újabb, a történtekre közelről rálátó szereplő ismerte el, hogy a baloldalnak köze volt az Index.hu szétveréséhez – írja a Magyar Nemzet.

A Magyar Nemzet szúrta ki, hogy a Reaktor Podcast vendége volt Bodoky Tamás, az Átlátszó főszerkesztője és Rényi Dániel, a 444.hu újságírója volt. Az adásban Bodoky arról beszélt, hogy a 444.hu, a 24.hu és a HVG üzletileg jól járt, ezért „fűtötték az Index-konfliktust”.

Biztos, hogy benne van az Index-sztoriban az, hogy a konkurensek, de nemcsak a 444, hanem mondjuk a HVG vagy a 24.hu is fűtötték ezt a konfliktust egy kicsit, mert üzletileg ők jól járnak, ha az Index bedől vagy hátrébb sorolódik

– összegezte Bodoky.

Az Origo szerint már korábban is voltak arra utaló jelek, hogy a baloldali társlapoknak érdekükben állt az Index meggyengítése. A 24.hu például több, egész pontosan tizenegy, az Index belháborújával és botrányával foglalkozó cikkét is fizetett hirdetésként kezdte el terjeszteni. Továbbá Varga Zoltán, milliárdos üzletember, vörösbáró lapja fizetett hirdetésekben kezdte el terjeszteni az Index szétesésével foglalkozó cikkeit.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére