Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Varga Judit: az MSZP elnöke hazudik, gyengíti Orbán Viktor tárgyalási pozícióit

888.hu

2020.07.17. 20:35

Miközben a magyar miniszterelnök éppen azért küzd Brüsszelben, hogy a következő hét év során is a lehető legtöbb uniós forrás érkezzen hazánkba, addig az MSZP elnöke Budapesten hazudozik és próbálja gyengíteni a magyar tárgyalási pozíciókat.

Varga Judit igazságügyi miniszter Facebook-posztjában leszögezte:

„Brüsszeli elvtársai sokszor megcáfolt vádjait visszhangozva Tóth Bertalan ma ismételten azt állította, hogy Magyarország nem jogállam. Ezt azzal a hazugsággal igyekezett alátámasztani, hogy az Alkotmánybíróság nem a kormánytól függetlenül működik és így nem érvényesül a hatalmi ágak szétválasztása. Ezt pedig abból vezette le, hogy én egy konkrét alkotmánybírósági beadvány kapcsán nem az Alkotmánybíróságnak címeztem egy levelemet, hanem konkrétan az ügy előadó bírájának. Tóth elnök úr szerint én bizonyosan összejátszom az Alkotmánybírósággal, hiszen csak akkor tudhatnám, hogy ki az ügy előadó bírája, ha ő személyesen keresett volna meg és kért fel volna véleményezésre, de az MSZP elnöke szerint ilyen nem történt.

Nos, Elnök úr, a forrásai tévedtek/hazudtak, az ügy előadó bírája személyesen keresett meg és kérte ki az Igazságügyi Minisztérium véleményét, ahogy az a csatolt alkotmánybírósági végzésből is kiderül.

Amíg Önök, régi baloldali hagyományokat követve gyengítik a magyar tárgyalási pozíciókat, engedjék meg, hogy mi továbbra is a magyar emberek és hazánk érdekében dolgozzunk.”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére