Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A vírustagadó Gődény a kamukonzultációs ívet töltötte ki

888.hu

2021.02.16. 15:50

És még a híveit is arra buzdította, hogy töltsék ki.

Ahogy arról a 888.hu is beszámolt, ismeretlen személyek hamis konzultációs oldalt hoztak létre a https://nemzetikonzultacio.online/ címen, amely azt a látszatot kelti, hogy ez a kormány hivatalos konzultációs oldala. A kormány csak a hét második felében indítja el a hivatalos nemzeti konzultációt.

Az ügy miatt a Miniszterelnöki Kabinetiroda csalás és személyes adattal való visszaélés miatt tegnap büntetőfeljelentést tett.

A kamuoldalon mindössze az olvasható hogy „Nemzeti Koronavírus Konzultáció”.

Van azonban valaki, aki a médiában folyamatosan henceg felkészültségével a járványt illetően, vírustagadó nézeteit széles körben terjeszti, ennek ellenére simán besétált a csapdába.

A kamuoldalt megjelenése után nem sokkal a méltán híres vírustagadó gyógyszerész, doktor Gődény elsőként osztotta meg a Facebook-oldalán.

A testépítő eldicsekedett azzal, hogy kitöltötte a kérdőívet, és arra buzdította híveit, hogy tegyék meg ők is.

JÓ HÍR, hogy végre manipulációktól mentes kérdésekre adhatunk válaszokat! Reméljük, ez is elősegíti a mielőbbi nyitást. Nem szokásom, de a járvánnyal kapcsolatos online konzultáció kérdőívét még én is kitöltöttem, és ezt javaslom mindenkinek, hogy tiszta kép legyen a valós társadalmi igényekről és az elvárásokról is. Bízzunk abban, hogy tiszteletben tartják majd a lakosság véleményét, és a jövőben ez alapján hoznak döntéseket, nem pedig a média és a politika érdekei szerint”

– írta a bejegyzéshez.

Doktor Gődény ámokfutásairól a 888.hu többször is beszámolt,

ő a hazai vírustagadók és oltásellenesek legnagyobb sztárja.

Több ízben lázított már a kormány járvánnyal kapcsolatos intézkedései ellen, és vett részt más kamudoktorokkal együtt a járványhelyzet elbagatellizálásában.

Gődény azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy

YouTube-csatornáján hol a maszkviselés ellen lázított, hol a teszteredményeket vonta kétségbe, hol a Covid-19 veszélyességét.

A vírustagadók miatt a Magyar Orvosi Kamarának tavaly szeptember elején még állásfoglalást is kellett megjelentetnie. Bár Gődény doktorként hivatkozik magára, nem orvos, végzettségét tekintve gyógyszerész. A járvány előtt volt testépítő, amerikai futballista és a Közös Nevező 2018 nevű kamupárt elnöke is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére