Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
889
 
 
 
 

Uj Péter búsong, ergo van még új a nap alatt – sajnos

Olvasói vélemény

2019.02.12. 19:10

Azon szerencsések, vagy inkább szerencsétlenek közé tartozom, akik személyesen ismerhetik Uj Pétert, a Soros által kitartott 444 főszerkesztőjét. A kiképzett karaktergyilkos ezúttal a Népszavának adott végtelenül hosszú interjúban önti ki szívét, fájlalja a balliberális média térvesztését és az olvasói lemorzsolódását. Megjegyzem, az Alfahír nyomban szemlézte a riportot.

Végtére van abban valami felemelő, ha a keresztény és magyarellenes erők a cső másik végén kémlelik a rasszistákat és eljuttatják egymáshoz a szennyes végterméket. Ez ma az ellenzéki összefogás médiabeli leképeződése.

De térjünk vissza jó Péterünkhöz. A riportot nem érdemes elolvasni, mert vacak, azt bizonygatja, hogy a kormány felel a balliberális média elszigetelődéséért. A fotón látható, hogy Uj egy varázslótól megszerzett ingben bírál, és fel sem vetődik benne, hogy esetleg ő is felelős a kialakult helyzetért.

Uj Péter a rendszerváltás idején került a Népszabadsághoz, amely a kommunista párt egyik szócsöve volt. A hetvenes, nyolcvanas években már nem kellettek a koncepciós perek, elég volt, ha szúrós tekintetű Laci bácsi megírta a páciens bűneit, ezzel már vége is lett az illető karrierjének. Ezt a szellemiséget szívta magába a fiatal Péter, és maga is a karaktergyilkosság mestere lett. Az akkori újságíró kollégái tudták, hogy örömmel teszi tönkre mások jó hírnevét, de ő maga a legkisebb kritikát sem tűri el.

Azután néhány „dolgos” esztendő után ő lett az Index nagy hatalmú ura. Mivel csak kevesen pereltek, az Index hajmeresztő hazugságokat közölhetett büntetlenül. Aki megpróbált Uj Pétertől helyreigazítást kieszközölni, az tudja miről beszélek.

Az ámokfutáshoz persze kellett egy tanult szövetséges. Ez volt akaratlanul Sólyom László egykori alkotmánybírósági elnök és csapata. Olyan szólásszabadságot szabadítottak kis hazánkra, hogy még az is politikai véleménynek minősült, ha valakiről tényekre hivatkozva azt írták, hogy megölte a saját édesanyját.

Sólyom úr, akinek apósa nagy hatalmú kommunista vezér volt, a Nyugatra utazott, olyan messze, hogy nem hallotta meg a haza jogszabályba ágyazott hívó szavát és időben nem tért vissza a vasfüggöny mögé. Büntetésből a keletnémet ideológiát és nyelvet kellett elsajátítania. Az összeomlás után ez jól jött, mivel pozícióba kerülve a nyugatnémet alkotmányjogot ötvözte Kiss János vízióival és olyan szólásszabadság lett, amelyre a magyar nép nem volt felkészülve, ugyanis azt hittük, hogy amit a sajtó közöl az tényleg igaz.

Uj Péter több év ámokfutás után új helyzetbe került, megszabadult tőle az Index. Ekkor már túl sok elvesztett sajtóper volt a számlán.

A Soros György által pénzelt 444 már nem volt olyan ütős, mint az Index, amelyet Péter az életművének tekint. A kuruc.info pandantja, keményen kormány- és nemzetellenes propagandaportál. Mocskolódni persze itt is lehet, de ez már nem igazi élet, legfeljebb éber kóma hősünk számára.

Az persze fel sem merül Uj Péterben, hogy a folyamatos gyalázkodás ellenére miért erősödik a kormányoldal. Azért Péter, mert a Havas Henrik, doktor Kende Péter és jómagad sikeresen elértétek, hogy már komoly ember nem hallgat rátok és nincs súlya a társadalmi légkört szennyező eszmefuttatásaitoknak. Havas legalább eltűnt, reméljük végleg. Neki azért voltak kétségtelen érdemei. Egy habókos exbírónő azt fájlalta, hogy neki Havas nem fogta meg a szebbik, alsó felét. A nőkben tehát volt némi józan szelekciós érzéke.

Uj Péter és társai lassan eltűnnek a színről és talán egy kicsit jobb lesz a világ. A térvesztésért pedig nem a gonosz kormány, hanem mások mellett Péter, a tehetség hiánya és a saját gonoszsága tehető felelőssé. Ezt – mint egykori kollégának – most kellett papírra vetnem, amíg közszereplő. Mert bár lehet, hogy ő ezt nem tudja, lehet keményen, de igazat is írni.

Ezt a cikket egy olvasónk írta. Amennyiben Te is kedvet kaptál, várjuk írásodat a velemeny@888.hu címre. A további részletekről itt olvashatsz.

OLVASTAD MÁR?

889
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Az AfD tagjai már tanárok sem lehetnek Németországban

Egyes német iskolákban a tanárok nem lehetnek az AfD tagjai, más párttal kapcsolatban viszont nincs semmilyen tiltás.

Orbán: a bevándorláspártiak mind ott lesznek az EP-választáson, legyünk ott mi is!

Orbán: a bevándorláspártiak mind ott lesznek az EP-választáson, legyünk ott mi is!

Kétharmad

A miniszterelnök péntek este a Hír TV-nek adott interjút a közelgő EP-választással kapcsolatban.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

A svéd kormány szerint a viking rúnák náci jelképek

A svéd kormány szerint a viking rúnák náci jelképek

Amerika, London, Párizs

Már az ősi írásjelek betiltása is napirendre került.

Robbantás történt Lyon belvárosában

Robbantás történt Lyon belvárosában

Amerika, London, Párizs

Legalább nyolcan megsérültek, köztük egy kislány is.

Brüsszelben az EU választás idejére száműzték az illegális migránsokat a városközpontból

Nem kicsit álszent módon, de az EU választások idejére száműzték a belga hatóságok az unió legfontosabb igazgatásii épületei mellől, a városközpontban levő Brüsszel-Észak központi vasútállomásról az illegális migránsokat. Az állomás május 27-től visszaalakul az illegális bevándorlók szálláshelyévé és a velük zajló emberkereskedelem központi helyszínévé.

Vezető CDU-s politikusok „európai iszlámot” akarnak

Vezető CDU-s politikusok „európai iszlámot” akarnak

Amerika, London, Párizs

Két német CDU-s vezető politikus, Németország egészségügyi minisztere és Schleswig-Holstein állam miniszterelnöke, Jens Spahn valamint Daniel Günther az EP választási kampány hajrájában azt tartotta fontosnak kampányüzenetként megfogalmazni, hogy az európai kontinens értékeinek a megőrzése érdekében egy olyan „európai iszlám” irányzatra van szükség az EU-ban, amely képes problémamentesen illeszkedni az európai hagyományokhoz.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére