Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újkommunizmus!

Olvasói vélemény | szerző: Szakács István

2019.07.14. 13:58

A bolsevizmus egy olyan ideológia, amikor egy szűk réteg megpróbálja elhitetni, hogy ők a többség! A jelenlegi ellenzék sem csinál mást: egy modern kori kőkemény bolsevik diktatúrát szeretne kiépíteni. Nézzük a tényeket. Akkor volt Szovjetunió, ma ezek az emberek Európai Egyesült Államokat szeretnének.

 

Akkor korlátozva volt a szólásszabadság, ha a rendszer ellen beszéltél, megbélyegeztek, elhurcoltak, semmit nem értél el az életben! A kereszténységet üldözték, gyalázták, a műemlékeket és a történelmet tönkretették. Ők döntöttek arról, hogy neked mi a jó, milyen elveket kell elfogadnod. Nézzük mi van ma. A közösségi média korlátoz, megmondja, hogy mit mondhatsz, mit gondolhatsz. Ha eltérő véleményt fogalmazol meg, vagy nem vagy vevő az ő elveikre, megbélyegeznek. Így lettünk mi is megbélyegezve és különböző jelzőkkel ellátva (pl. náci, fasiszta, rasszista). A közösségi média pedig letilt.

 

Anno elkobozták a tőkések vagyonát, cégeket államosították, kuláknak kiáltották ki őket, kolhozba kényszerítették őket. A munkásosztályt használták fel ehhez! Elhitették velük, hogy a tehetős ember meglopja őket.... Nos, ma is gyarapodó magyar cégeket támadnak, amikor kormányon voltak szinte mindent külföldi kézbe adtak, kiszolgálva az őket mozgató köröket. Azt próbálják elhitetni emberekről, hogy lopnak. Ezzel szemben több tízezer embernek adnak munkát, hihetetlen sokat fordítanak vissza fejlesztésekre és itthon adóznak, gyarapítják a gazdaságot. Nem viszik ki a profitot.

 

Ha megnézzük a baloldali városokat, stagnálnak. Nincs érték teremtve, nem adnak a turizmusra. Rendbe teszik az utakat, de nincs egy műemlék felújítva. Nem alkotnak maradandót pusztán kényelmi funkciókra költenek. Például a Balatonról is minden évben valami hazugságot terjesztenek. Egyszerűen zavarja őket, hogy egyre több turista jön ide. Pedig hihetetlenül sokat lendít a gazdaságon. A turisztikai fejlesztéseket rendszerint támadják.

 

Folyamatosan kórházaznak. A valóság persze teljesen más. Sok nyugati országban sokkal rosszabb az ellátás, sokkal hosszabb a várólista. Sokkal kevesebb az orvos. Például Angliában, ahol a sürgősségire kell menned egy influenzával, mert a háziorvos 3 hét múlva ad időpontot. A sürgősségiről pedig sok esetben elküldenek ott. Itthon ellátnak. Megjegyezném, Gyurcsány 600 milliárdot kivont az egészségügyből, és egy kórházat sem tett rendbe. Az elmúlt 9 évben 77 kórház és 83 szakrendelő újult meg teljesen vagy részlegesen. Most indul az Egészséges Budapest Program. Több mint 2000 milliárd többletet fordítanak az ágazatra.

 

Anno a kultúrát is szétszedték, a hagyományőrzés eretnekség volt. Helyette volt kommunista felvonulás, ahol az ideológiát kaptad nagy dózisban. Ma is ezen fáradoznak, hogy az identitásod elveszítsd. Egy kevert társadalom a céljuk. Ezért akarnak idehozni más kontinensről embereket. Na és hát ma is van ideológiai felvonulás. Emlékezzünk csak a szombati felvonulásra Budapesten. Amit aki kritizált, azt szépen letiltotta a Facebook, és homofóbként lett megbélyegezne.

 

A gyermekszületést akkor sem, és most sem támogatták. Sőt jelenleg azok a jók nekik, akiknek nem is lesz gyerekük. Botmixeres Kata ezt bizonyította, és sorra támadják a családtámogatási indítványokat. Mindezt így összefoglalva, a kommunizmus nem tűnt el, csak átalakult! A fentebb felsorolt párhuzamok mind ezt erősítik. Akik diktatúrát harsognak, azok építik azt ki. Hogy ezt elérjék, elveiket teljesen felrúgva fognak össze. A kedvencem a DK-Jobbik páros.

 

Ez ma a hazai ellenzék.

Ezt a cikket egy olvasónk írta. Amennyiben Te is kedvet kaptál, várjuk írásodat a [email protected] címre.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Közel ötven migránst mentettek ki az Atlanti-óceánból

Az illegális bevándorlók a Spanyolországhoz tartozó Kanári-szigeteket vették célba.

Az érzéketlen Karácsony a gyilkosok pártján

Az érzéketlen Karácsony a gyilkosok pártján

Karácsony Gergely érzéketlenségből a Pesti úti idősotthon után a Deák téri kettős gyilkosság esetében is jelesre vizsgázott.

Ilyen volt az idei csíksomlyói búcsú | KÉPEK

Ilyen volt az idei csíksomlyói búcsú | KÉPEK

A koronavírus-járvány miatt zarándokok nélkül kellett megtartani a 2020-as szertartást.

Jakab Péter aligha fog dicsekedni azzal, amit Ungár Pétertől kapott

Jakab Péter aligha fog dicsekedni azzal, amit Ungár Pétertől kapott

Az LMP-s politikus szerint kevesebben lépnek ki egy magát nemzetinek tartó párt frakciójából, ha az elnök nem azt kéri számon a miniszterelnökön, hogy miért támogatja a határon túli magyarokat.

Keddtől lehet jegyet venni a Magyar Kupa döntőjére

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szombaton közölte, hogy kedden 10 órakor indul a jegyértékesítés a Magyar Kupa szerdai döntőjére, amelyen – a kormány döntését követően, rendkívüli óvintézkedések mellett – korlátozott számban a kispesti és a mezőkövesdi szurkolók is jelen lehetnek a Puskás Arénában.

Óvatosan nyitnak pünkösdkor a templomok

Óvatosan nyitnak pünkösdkor a templomok

A szertartásokon kötelező lesz a maszk viselése és a távolságtartás, a református egyház külön istentiszteletet tart a 65 éven felülieknek.

Orbán: a futball mindig vigasz és elégtétel volt a magyar ember számára

Orbán: a futball mindig vigasz és elégtétel volt a magyar ember számára

„Nem véletlen, hogy Trianon után volt a magyar futball első aranykora, majd a második világháborút követően, az ötvenes években.” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a „Labdarúgás és tudomány” című tanulmánykötetet bemutatóján.

A skandináv államok megnyitják a határaikat, egyedül a svédeket nem engedik be

A skandináv államok megnyitják a határaikat, egyedül a svédeket nem engedik be

Óriási égés Svédországnak: egyedül az ő irányába nem nyílnak meg a dán-finn-norvég határok. Így jár az, aki magát nem helyezi karanténba: mások fogják megtenni.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére