Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újkommunizmus!

Olvasói vélemény | szerző: Szakács István

2019.07.14. 13:58

A bolsevizmus egy olyan ideológia, amikor egy szűk réteg megpróbálja elhitetni, hogy ők a többség! A jelenlegi ellenzék sem csinál mást: egy modern kori kőkemény bolsevik diktatúrát szeretne kiépíteni. Nézzük a tényeket. Akkor volt Szovjetunió, ma ezek az emberek Európai Egyesült Államokat szeretnének.

 

Akkor korlátozva volt a szólásszabadság, ha a rendszer ellen beszéltél, megbélyegeztek, elhurcoltak, semmit nem értél el az életben! A kereszténységet üldözték, gyalázták, a műemlékeket és a történelmet tönkretették. Ők döntöttek arról, hogy neked mi a jó, milyen elveket kell elfogadnod. Nézzük mi van ma. A közösségi média korlátoz, megmondja, hogy mit mondhatsz, mit gondolhatsz. Ha eltérő véleményt fogalmazol meg, vagy nem vagy vevő az ő elveikre, megbélyegeznek. Így lettünk mi is megbélyegezve és különböző jelzőkkel ellátva (pl. náci, fasiszta, rasszista). A közösségi média pedig letilt.

 

Anno elkobozták a tőkések vagyonát, cégeket államosították, kuláknak kiáltották ki őket, kolhozba kényszerítették őket. A munkásosztályt használták fel ehhez! Elhitették velük, hogy a tehetős ember meglopja őket.... Nos, ma is gyarapodó magyar cégeket támadnak, amikor kormányon voltak szinte mindent külföldi kézbe adtak, kiszolgálva az őket mozgató köröket. Azt próbálják elhitetni emberekről, hogy lopnak. Ezzel szemben több tízezer embernek adnak munkát, hihetetlen sokat fordítanak vissza fejlesztésekre és itthon adóznak, gyarapítják a gazdaságot. Nem viszik ki a profitot.

 

Ha megnézzük a baloldali városokat, stagnálnak. Nincs érték teremtve, nem adnak a turizmusra. Rendbe teszik az utakat, de nincs egy műemlék felújítva. Nem alkotnak maradandót pusztán kényelmi funkciókra költenek. Például a Balatonról is minden évben valami hazugságot terjesztenek. Egyszerűen zavarja őket, hogy egyre több turista jön ide. Pedig hihetetlenül sokat lendít a gazdaságon. A turisztikai fejlesztéseket rendszerint támadják.

 

Folyamatosan kórházaznak. A valóság persze teljesen más. Sok nyugati országban sokkal rosszabb az ellátás, sokkal hosszabb a várólista. Sokkal kevesebb az orvos. Például Angliában, ahol a sürgősségire kell menned egy influenzával, mert a háziorvos 3 hét múlva ad időpontot. A sürgősségiről pedig sok esetben elküldenek ott. Itthon ellátnak. Megjegyezném, Gyurcsány 600 milliárdot kivont az egészségügyből, és egy kórházat sem tett rendbe. Az elmúlt 9 évben 77 kórház és 83 szakrendelő újult meg teljesen vagy részlegesen. Most indul az Egészséges Budapest Program. Több mint 2000 milliárd többletet fordítanak az ágazatra.

 

Anno a kultúrát is szétszedték, a hagyományőrzés eretnekség volt. Helyette volt kommunista felvonulás, ahol az ideológiát kaptad nagy dózisban. Ma is ezen fáradoznak, hogy az identitásod elveszítsd. Egy kevert társadalom a céljuk. Ezért akarnak idehozni más kontinensről embereket. Na és hát ma is van ideológiai felvonulás. Emlékezzünk csak a szombati felvonulásra Budapesten. Amit aki kritizált, azt szépen letiltotta a Facebook, és homofóbként lett megbélyegezne.

 

A gyermekszületést akkor sem, és most sem támogatták. Sőt jelenleg azok a jók nekik, akiknek nem is lesz gyerekük. Botmixeres Kata ezt bizonyította, és sorra támadják a családtámogatási indítványokat. Mindezt így összefoglalva, a kommunizmus nem tűnt el, csak átalakult! A fentebb felsorolt párhuzamok mind ezt erősítik. Akik diktatúrát harsognak, azok építik azt ki. Hogy ezt elérjék, elveiket teljesen felrúgva fognak össze. A kedvencem a DK-Jobbik páros.

 

Ez ma a hazai ellenzék.

Ezt a cikket egy olvasónk írta. Amennyiben Te is kedvet kaptál, várjuk írásodat a [email protected] címre.

 

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Így tisztelegtek honfitársaink a 301-es parcellánál

Így tisztelegtek honfitársaink a 301-es parcellánál

Szerdán 1956 hőseire emlékeztek koszorúkkal, virágokkal, gyertyagyújtással és főhajtással a Rákoskeresztúri új köztemető 301-es parcellájánál. A megemlékezők között voltak az '56-os hősök leszármazottjai is.

Fáklyás felvonulással és koszorúzással emlékeztek a forradalomra Újbudán

Budapest XI. kerületében is az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésére emlékeztek a hagyománnyá vált fáklyás felvonuláson.

Forradalmi mobilapplikáció készült, felér egy időutazással

Az 1956-os forradalom és szabadságharc eseményeinek helyszíneit járhatjuk be a közelmúltban elkészült mobilalkalmazás segítségével.

Világszerte megemlékeznek a magyarok 1956 eseményeiről

Világszerte megemlékeznek a magyarok 1956 eseményeiről

A világ minden pontján megemlékeznek a magyar közösségek az 1956-os forradalom és szabadságharc eseményeiről. A korábbi évekhez hasonlóan, a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága által működtetett Kőrösi Csoma Sándor Program és Petőfi Sándor Program ösztöndíjasai idén is aktívan részt vesznek a megemlékezések szervezésében, lebonyolításában szerte a világon. Több helyszínen már az elmúlt napokban megkezdődtek az ünnepségek.

„1956 az internacionalista baloldal diktatúrája elleni lázadás volt”

1956 a szabadságszerető magyar nép lázadása volt az internacionalista baloldal diktatúrája ellen – közölte a Fidesz szerdán az MTI-vel.

’56

’56

Október 23-án minden évben kezembe veszek egy naplót, fekete borítójú, sárgás lapokkal teli, ceruzával írt aprócska zsebnaptár. Amennyire kicsi, annyira nagy a jelentősége a családom és az én életemben. A kézzel írt betűk a dédapám szavai. Romantikus alkat volt, papírra vetette élete legnehezebb hónapjait, amikor 1956-ban a kommunisták miatt el kellett hagynia a hazáját.

39 holttestet találtak egy kamionban Angliában

39 holttestet találtak egy kamionban Angliában

Harminckilenc holttestet találtak egy bolgár kamionban a délkelet-angliai Essex megyében – közölte szerdán a helyi rendőrség.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére