Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nyílt (köszönő)levél a magyar balliberális ellenzéknek

Olvasói vélemény | szerző: Szabó Péter

2019.12.19. 11:20

Kedves Ellenzéki Politikusok!

Hamarosan itt van az év vége, már kopogtat az ajtón 2020. Eljöttek a számvetés hetei az elmúló esztendővel. Önök, a demokrácia, az emberiség, az oly sokszor hangoztatott európai értékek védelmezői, letéteményesei, a kultúra hős bajnokai a liberális tolerancia jegyében, biztosra veszem, hogy szívesen olvassák, ha én, a lemucsaizott vidéki szavazópolgár igyekszem áttekinteni idei múlhatatlan, a történelem kiemelt oldalaira kívánkozó dicső cselekedeteik végeláthatatlan sorát.

Kedves Ellenzék! Hatalmas szimpátiát váltott ki belőlem, amikor sikerült rögtön az év elején orbánozni a brazíliai erdőtüzek kapcsán, és állhatatos önfegyelmet gyakorolva egyetlen szakember véleményét sem meghallgatni, akinek van is fogalma a fotoszintézisről és úgy általában véve a Föld oxigén-szén-dioxid egyensúlyáról, mellékesen pedig a parlament lépcsőjén feladni minden korábban hangoztatott elvüket, és a Jobbiktól a DK-ig kölcsönös körbenyaldosást csapni, készülvén az idei két választásra.

Ezúton is hálásan köszönöm a higgadt, tárgyilagos és magas fokú etikai-erkölcsi magatartást, amit az egész év folyamán tanúsítottak! Példát mutattak szolidaritásból, mikor Karácsony Gergely a Hír TV adásában nem találta antiszemita cselekedetnek a zsidó származású képviselők Gyöngyösi-féle listázási szándékát.

De ezt magasan túlszárnyalta, ahogyan a Lackner-botrányt kezelték, az igazság, a becsület és az egyenes, hajlíthatatlan jellemű emberek minden erényét megcsillantva ország-világ előtt. Éppen csak sorra beigazolódnak a felvételen elhangzott állítások, de szerencsére Önöket a tények soha nem hozzák zavarba.

Továbbá kimondhatatlan boldogságot idéz elő a tudat, hogy szívükön viselik a szólásszabadság és a kultúra sorsát, a fővárosi CT-berendezésekéről nem is beszélve. Persze, ha kicsit tájékozódnának a világ diktatúráit illetően, akkor pontosan tudnák, hogy nemhogy bársonyszék és jól fizető állások nem lennének elérhetők a számukra és a holdudvaruk számára – emellett alkalmuk sem lenne indulni a választásokon és „független színház” címszó alatt a balliberális politika szekerét tolni természetesen szigorúan közpénzből –, de a személyes szabadságukban is korlátozottak lennének. Szerencsére azonban ez a kormány nem úgy kezeli az ellenzékét, mint ahogyan 2006 októberében Gyurcsány tette, amikor megint időszerű volt: „Piros a vér a pesti utcán”.

Az elmúlt 9 év alatt 25 000 milliárd forintot költött a kormány az egészségügyre, van Budapesten 43 CT, de csak a stadionokat sikerül megszámolni a Rózsadomb Géniuszainak…

Idén végre eljött az igazság pillanata és újra hatalomhoz jutott a jó képességű ellenzék, bizonyos hagyományokat azért gondosan ápol, hiszen az ígért új arcok helyett a 2010 előtti panoptikumot sikerült újjáéleszteni, bár az akkor még gyerek, ma már szavazókorú fiataloknak ők kétségkívül új arcok, a következő választásokig lesz alkalmuk nekik is megismerkedni velük és a szavaikkal, meg a tetteikkel.

Drága Ellenzék! Nem koptatom tovább a klaviatúrát, számtalan elévülhetetlen tettük az ország és a nemzet szolgálatában úgysem foglalható össze emészthető töménységben egy levél keretei között. Csak azt kívánom mindannyiuknak, hogy kamatostul nyerjék el méltó jutalmukat minden tettükért!

De ne aggódjanak, van remény, a Megváltó megszületett!

Ezt a cikket egy olvasónk írta. Amennyiben Te is kedvet kaptál, várjuk írásodat a [email protected] címre.

 

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Tovább szigorítja korlátozásait az ukrán kormány

Tovább szigorítja korlátozásait az ukrán kormány

Tovább szigorított az Ukrajnában bevezetett korlátozó intézkedéseken az ukrán kormány, kötelezővé téve jövő hétfőtől egyebek mellett az arcmaszk viseletét a közterületen – közölte Denisz Smihal kormányfő.

„Brüsszel ne akadályozza a vírusellenes védekezést”

Facebookon üzent Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője.

Brutális mértékben csökkenhet idén a szén-dioxid-kibocsátás

A második világháború vége óta nem látott mértékben csökkenhet idén a világ szén-dioxid-kibocsátása.

Védőfelszerelések érkeztek a rendőrséghez és a honvédséghez is

Védőfelszerelések érkeztek a rendőrséghez és a honvédséghez is

A kórházak mellett a rendőrséghez és a honvédséghez is érkeztek a koronavírus-járvány miatt védőeszközök, egyebek mellett maszkokból és kesztyűkből álló szállítmányok.

Egy nap alatt 684-gyel emelkedett a brit halálos áldozatok száma

Egy nap alatt 684-gyel emelkedett a brit halálos áldozatok száma

Az állami egészségügyi szolgálat tájékoztatása szerint eddig 3605-en haltak meg Nagy-Britanniában a Covid-19 járványban. A pénteken bejelentett 684 haláleset az eddigi legnagyobb napi halálozási szám az országban.

Benne van a pakliban, hogy Emmanuel Macron is elkapta a koronavírust

Benne van a pakliban, hogy Emmanuel Macron is elkapta a koronavírust

A Valeurs actuelles francia konzervatív heti hírmagazin információi szerint négy koronavírusos fertőzött személy is van a köztársasági elnök hivatalában, így elképzelhető, hogy a francia államfő is elkapta a vírust – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére