Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nyílt (köszönő)levél a magyar balliberális ellenzéknek

Olvasói vélemény | szerző: Szabó Péter

2019.12.19. 11:20

Kedves Ellenzéki Politikusok!

Hamarosan itt van az év vége, már kopogtat az ajtón 2020. Eljöttek a számvetés hetei az elmúló esztendővel. Önök, a demokrácia, az emberiség, az oly sokszor hangoztatott európai értékek védelmezői, letéteményesei, a kultúra hős bajnokai a liberális tolerancia jegyében, biztosra veszem, hogy szívesen olvassák, ha én, a lemucsaizott vidéki szavazópolgár igyekszem áttekinteni idei múlhatatlan, a történelem kiemelt oldalaira kívánkozó dicső cselekedeteik végeláthatatlan sorát.

Kedves Ellenzék! Hatalmas szimpátiát váltott ki belőlem, amikor sikerült rögtön az év elején orbánozni a brazíliai erdőtüzek kapcsán, és állhatatos önfegyelmet gyakorolva egyetlen szakember véleményét sem meghallgatni, akinek van is fogalma a fotoszintézisről és úgy általában véve a Föld oxigén-szén-dioxid egyensúlyáról, mellékesen pedig a parlament lépcsőjén feladni minden korábban hangoztatott elvüket, és a Jobbiktól a DK-ig kölcsönös körbenyaldosást csapni, készülvén az idei két választásra.

Ezúton is hálásan köszönöm a higgadt, tárgyilagos és magas fokú etikai-erkölcsi magatartást, amit az egész év folyamán tanúsítottak! Példát mutattak szolidaritásból, mikor Karácsony Gergely a Hír TV adásában nem találta antiszemita cselekedetnek a zsidó származású képviselők Gyöngyösi-féle listázási szándékát.

De ezt magasan túlszárnyalta, ahogyan a Lackner-botrányt kezelték, az igazság, a becsület és az egyenes, hajlíthatatlan jellemű emberek minden erényét megcsillantva ország-világ előtt. Éppen csak sorra beigazolódnak a felvételen elhangzott állítások, de szerencsére Önöket a tények soha nem hozzák zavarba.

Továbbá kimondhatatlan boldogságot idéz elő a tudat, hogy szívükön viselik a szólásszabadság és a kultúra sorsát, a fővárosi CT-berendezésekéről nem is beszélve. Persze, ha kicsit tájékozódnának a világ diktatúráit illetően, akkor pontosan tudnák, hogy nemhogy bársonyszék és jól fizető állások nem lennének elérhetők a számukra és a holdudvaruk számára – emellett alkalmuk sem lenne indulni a választásokon és „független színház” címszó alatt a balliberális politika szekerét tolni természetesen szigorúan közpénzből –, de a személyes szabadságukban is korlátozottak lennének. Szerencsére azonban ez a kormány nem úgy kezeli az ellenzékét, mint ahogyan 2006 októberében Gyurcsány tette, amikor megint időszerű volt: „Piros a vér a pesti utcán”.

Az elmúlt 9 év alatt 25 000 milliárd forintot költött a kormány az egészségügyre, van Budapesten 43 CT, de csak a stadionokat sikerül megszámolni a Rózsadomb Géniuszainak…

Idén végre eljött az igazság pillanata és újra hatalomhoz jutott a jó képességű ellenzék, bizonyos hagyományokat azért gondosan ápol, hiszen az ígért új arcok helyett a 2010 előtti panoptikumot sikerült újjáéleszteni, bár az akkor még gyerek, ma már szavazókorú fiataloknak ők kétségkívül új arcok, a következő választásokig lesz alkalmuk nekik is megismerkedni velük és a szavaikkal, meg a tetteikkel.

Drága Ellenzék! Nem koptatom tovább a klaviatúrát, számtalan elévülhetetlen tettük az ország és a nemzet szolgálatában úgysem foglalható össze emészthető töménységben egy levél keretei között. Csak azt kívánom mindannyiuknak, hogy kamatostul nyerjék el méltó jutalmukat minden tettükért!

De ne aggódjanak, van remény, a Megváltó megszületett!

Ezt a cikket egy olvasónk írta. Amennyiben Te is kedvet kaptál, várjuk írásodat a [email protected] címre.

 

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Századvég: tovább fokozódik a migrációs nyomás

Századvég: tovább fokozódik a migrációs nyomás

Az elmúlt hónapokban fokozatosan nőtt a migrációs nyomás az ország déli határán, miközben az illegális migránsok új eszközökkel és módszerekkel próbálnak bejutni Magyarország területére – olvasható a Századvég Alapítvány keddi közleményében.

„2015 szeptembere óta nem volt hasonló esemény Röszkénél”

„2015 szeptembere óta nem volt hasonló esemény Röszkénél”

Georg Spöttle biztonságpolitikai elemző úgy véli, a Soros-szervezetek is segíthették a migránsokat.

Díszcigánynak nevezte a Fidesz EP-képviselőjét az Azonnali

Felháborító véleménycikket közölt az LMP-hez köthető bulvárlap.

Újabb migránstábort számoltak fel Párizsban

Újabb migránstábort számoltak fel Párizsban

Több mint 1400 migránst szállítottak el kedd délelőtt a francia hatóságok egy sátortáborból Párizs északi részén, és azt ígérik, hogy valamennyi táborhelyet végleg felszámolják.

Jogerősen hét év tíz hónapra ítéltek egy montenegrói kábítószercsempészt

Jogerősen hét év tíz hónapra ítéltek egy montenegrói kábítószercsempészt

Jogerősen hét év tíz hónap börtönbüntetéssel sújtott kedden a Szegedi Ítélőtábla egy montenegrói nőt, aki több mint 29 kiló marihuánát próbált Magyarországon keresztül Pozsonyba csempészni.

Szalai Ádám: extra motivációt jelentene a Puskás Arénában játszani a románok ellen

A Mainz támadójának célja, hogy a magyar válogatottal kiharcolja a nyári Európa-bajnokságon való részvételt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére