Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Na, most lett kib888ttul elegem a libsi fake news médiából!

Sümeghi Lóránt

2018.03.14. 16:32

Sosem gondoltam volna, hogy az az undorító, mocskolódó, pökhendi és relativizáló hazugságcunami, ami ezekből a "nagybetűs igazságot" közlő szennyportálokból árad – az Indextől kezdve, a 444-en, a Hír TV-n és az RTL-en keresztül egészen a Jobbik lakájmédiájáig – képes lesz egyszer annyira felidegesíteni, hogy billentyűzetet ragadjak és elmondjam, ez ellen nemcsak lépni kellene, hanem léphetünk is. 

Elegem van abból, hogy ezek a sajtótermékeknek aligha nevezhető fake news hírgyárak nap mint nap írogathatják a leggerinctelenebb hazugságaikat, találgatásaikat úgy, hogy ezeket nemcsak tényként állítják, hanem mindeközben a "sajtó ellenőrző szerepére hivatkoznak".

Nem ellenőrzés amit csinálnak, hanem aljas politikai motiváltságból származó rágalomhadjárat, ami senkit és semmit nem kímél, aminek köze van bármilyen olyan dologhoz, ami nemzeti, szuverenitáspárti, ne adj' Isten bevándorlásellenes lenne.

De elegem van abból is, hogy ezek a libsi álhírgyárosok egyáltalán nemcsak a kormányt és annak munkáját próbálják a legalantasabb módszerekkel elhazudni, bemocskolni, hanem minden olyan magyar embert is, aki ki meri nyitni a száját és elutasítja a tömeges migrációt, a külföldi befolyásolási kísérleteket, a nemzetietlen ellenzéket és a liberális média egyre felháborítóbb álhíreit.

És milyen érdekes, hogy ezeknek a tartás nélküli, kizárólag politikai számításból működő médiumoknak a melegágya a Facebook. Egyik fizetett hirdetéssel ellátott cikk után érkezik a másik, a válogatott hazugságaik úgy terjednek, mint egy bűzös kór. És miközben Zuckerbergék szinte válogatás nélkül sorra letiltják vagy törlik a jobboldali, konzervatív sajtóorgánumokon megjelenő írásokat, bejegyzéseket, addig a liberális médiából kikerülő mocskolódások, rágalmazások csak úgy virágoznak ezen a felületen.

Ezért ki kell mondanom: nekem ebből most lett kib888szottul elegem. Mert ne a Facebook döntse el helyettem, miből tájékozódjak és miről mit gondoljak azzal, hogy a libsik migránssimogató és kormányt gyalázó tartalmait promotálja, miközben a nemzeti, hazafias tartalmakat kérdezés nélkül törli, felfüggeszti.

Ezért arra buzdítok minden jóérzésű magyar embert, jelentse fel a Facebookon ezeket a libsi cikkeket és tartalmakat! Mert most már tényleg elegünk van a véleménydiktatúrából és a nemzetietlen hazugságcunamiból!

Ezt a cikket egy olvasónk írta. Amennyiben Te is kedvet kaptál, várjuk írásodat a [email protected] címre. A további részletekről itt olvashatsz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére