Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már kaphatóak a C&A üzletekben LMBTQ egyenruhák is

888.hu

2021.07.01. 18:00

A boltban számos ruhadarabot be lehet szerezni, ezidáig azonban politikai tartalmú pólókkal és nadrágokkal még nem rukkoltak elő.

 

Olvasói levélben kaptunk az árucikkekről képeket. Azt írta, hogy ezek a ruhák egy kis, de nem eldugott helyen voltak megtalálhatóak. Sokkoló belegondolni, hogy ezeket képesek felvenni emberek – Pride-hónap ide vagy oda.

Azt azonban hozzáteszi, hogy amíg a képek készültek, addig a közelben senki nem tartózkodott. Talán a magyarok hatalmas többsége erre a propagandára még immunis...

Ám ha egy gyanútlan vásárló, ha szereti a Star Wars filmeket, vagy nagy rajongója a Bolondos dallamok meséknek, akár meg is eshet, hogy bevásárol ilyen pólókat.

Nem kímélte meg az LMBTQ lobbi a Marvelt sem, az is szivárványszínbe borult.

Nyári időszakra kapható ujjatlan pólók is.

„Mindenki szabadon szerethet” „Légy büszke arra aki vagy” – micsoda coelho-i magasságok!!

„Egyek vagyunk együtt”, „Légy bárki, aki akarsz lenni” – olvasható a pólókon. Majd kis betűkkel így folytatódik: „Mi erősek vagyunk együtt”.

Kapható sapkák és zoknik is a szivárvány színeivel.

Jól látható, hogy újabb fokozatra kapcsolt a szivárvány-lobbi. Vajon mikor jön el az a nap, mikor kötelezővé teszik ezeknek a viselését a Pride-hónapokban? Vagy majd ha idővel kineveznek egy teljes évszakot, vagy akár egy-egy évet, akkor kötelező lesz ilyesfajta pólókban kiállni? Különben az, aki nem áll be a sorba, akkor megkapja a liberóktól a stigmákat és bélyegeket?

Jól látható az a tendencia, hogy ez akár mozgalommá is válhat. Az egyenruha, mint ötlet, már megfogalmazódott.

Vajon mi lesz a következő?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

A baloldal és annak vezére nem bír leállni a választás tisztaságát és az alkotmányosságunkat megkérdőjelező hazudozással. Kövér László volt kénytelen helyre tenni Gyurcsány Ferencet, aki törvénytelennek minősítette az új, ötödik Orbán-kormányt az Országgyűlésben. A DK elnöke szerint a választás nem a népakaratot fejezte ki, mert az nem volt szabad és tisztességes. Amit ezután a házelnöktől és Dömötör Csabától kapott, azt nem teszi zsebre. Bár a fideszes reakciókra frappáns választ nem tudott adni, a Facebook oldalán azért megmutatta, mennyire kemény fából faragták.

Orbán Viktor: kiállunk Magyarország energiabiztonsága mellett

Videókonferencia keretében tárgyalt egymással Orbán Viktor miniszterelnök és Charles Michel, az Európai Tanács elnöke hétfőn a május 30-31-i rendkívüli uniós csúcs előkészítéseként – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Alkalmas-e az Európai Bizottság új javaslata arra, hogy az EU valóban függetlenedjen az orosz energiától?

A héten az Európai Bizottság új, az orosz energiától való függetlenedést célzó javaslattal állt elő. A tervezet erőteljesen építene a cseppfolyósított-földgázra és a megújuló energiára, de helyet kapott abban néhány, igencsak egzotikus elképzelés is, így például az, hogy minden céges autó legyen kötelezően nulla kibocsátású. Nagy kérdés, hogy a javaslat a realitások talaján áll-e és meg tudja-e oldani az energetikai gondjainkat vagy csupán egy újabb vágyálom-összesség.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére