Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
889
 

Helyreigazítás

888.hu

2021.07.04. 23:53

HELYREIGAZÍTÁS:

https://888.hu/gazemberek/szaniszlo-eloszor-elkuldi-vakcinat-most-beoltatja-magat-4312100/ című cikkünkben 2021. április 28.-án valótlanul állítottuk Szaniszló Sándor Polgármesterről az alábbiakat:

Valótlanul állítottuk, Szaniszló Sándor Polgármesterről:

- Valótlanul állítottuk és megtévesztettük az olvasókat, amikor cikkünk elérhetőségi címében megjelentettük, hogy Szaniszló Sándor gazember.

- Valótanul állítottuk és megtévesztettük az olvasókat, amikor cikkünk címében azt állítottuk, hogy Szaniszló először elküldte a vakcinát, most beoltatja magát.

- Valótlanul állítottuk és Szaniszló Sándor XVIII. kerületi DK-s polgármester elég emlékezetes tetteket hajtott végre a járvány alatt. Először visszaküldte a kínai vakcinát, majd az AstraZeneca ellen hergelt.

- Tény az, hogy tudomásunk van róla, hiszen folyamatosan tájékoztatást adunk kiadványainkban, hogy az oltási tevékenység koordinálása, nem a Polgármesterek feladata, hanem elsődlegesen a Miniszterelnök úr által megbízott dr. György István úr feladata, aki Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára, az oltási munkacsoport vezetője és a területi felügyeletet a Megyei/Fővárosi Kormányhivatal vezetője, területünkön dr. Sára Botond úr látja el, aki a Fővárosi Oltási Munkacsoport Vezetője, így valótlanul állítottuk, hogy Szaniszló Sándor polgármester úr visszaküldte a vakcinákat.

- Tény, hogy Budapest 18. kerületében 2021. március 18.-ig fel nem használt kínai vakcinák begyűjtését a Fidesz vezette Kormány Kormánymegbízottja,a Fővárosi Oltási Munkacsoport vezetője kezdeményezte. Ebbe nem lehetett beleszólása és nincs utasítási joga sem az Önkormányzatnak, sem a háziorvosoknak, különösen nem Szaniszló Sándor Polgármesternek, sem a DK-nak.

- Valótlant állítottunk akkor, amikor a vakcinák elszállítását Szaniszló Sándor Polgármester intézkedésének tüntettük fel.

- Valótlanul állítottuk, hogy kampányol bármely oltóanyag ellen.

- Tény, hogy Szaniszló Sándor és az általa vezetett Önkormányzat a lakosságot az oltások beadatására és a regisztrációra buzdít.

A valótlan, vagy valós tényeket valótlanként beállított tényállításokért Szaniszló Sándor Polgármester szíves elnézését kérjük.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

889
 
Orbán Viktor: Hallgassuk meg egymást!

Orbán Viktor: Hallgassuk meg egymást!

A miniszterelnök Facebook-oldalán közzétett videóban kér mindenkit, hogy töltse ki a nemzeti konzultációs kérdőívet.

Laschet: Aki vendégként bűncselekményt követett el, azt ki kell toloncolni

Németország konzervatív kancellárjelöltje egy interjúban erősítette meg, hogy bármilyen háborús övezet Afganisztán, akkor is a zéró tolerancia elve érvényesül a migráns bűnelkövetőkre.

Zavartan tébláboló afgán férfit fogtak el a rendőrök

Az afgán férfi a VII. Kerületi Rendőrkapitányság területén téblábolt, amikor egy rendőr észrevette.

Az X az új térdelés az olimpián

Az X az új térdelés az olimpián

Nem lehet térdelni a pódiumon, úgyhogy kezével X-et formálva fejezte ki az amerikai súlylökő, hogy kiáll minden elnyomott ember mellett.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére