Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
889
 
 
 
 

Egy vélemény a migrációról

Horváth József György

2018.07.07. 13:45

Soha nem gondoltam volna, hogy mennyire fontos, hogy pontosan a nevén nevezzük a dolgokat és világosan fogalmazzunk.

Ez arról jutott eszembe, hogy mennyire félrevezeti a politikailag korrekt beszéd az embereket.

Itt van például a migráció.

Egyfolytában humanitárius segítségnyújtásról és annak elmulasztásáról megy a diskurzus. Pedig ehhez a két fogalomhoz vajmi kevés köze van a történéseknek. Aki a humanitárius segítségnyújtás elmulasztását kéri számon azokon az országokon, akik nem akarnak befogadni dokumentumok nélkül, törvénytelen határátlépéssel érkező idegeneket, az végtelenül képmutató.

Ugyanis pont azok az országok oktatják ki az ellenálló országokat rasszizmusból, szívtelenségből stb. akik nem a saját munkájuk eredményéből lettek naggyá. Amerika, Anglia, Spanyolország, Hollandia, Belgium, Franciaország, még Németország is (lásd német bankok, cégek működését) mások leigázásából gazdagodtak meg.

Véleményem szerint, ma sem történik más, mint amikor rabszolgákat hurcoltak be Afrikából az új világba, hogy legyen, aki a gyapotföldeken dolgozik. Akkor értük mentek Afrikába, embertelen körülmények között, óriási veszteségek árán behurcolták őket Amerikába. Most annyi a különbség, hogy embercsempészek által szervezett, a „világelit” finanszírozásával menekültnek  álcázva, „önként” érkező rabszolgákkal akarják az egész kontinenst elárasztani.

A „fejlett Nyugat” soha nem fogadta be, és nem tartotta egyenrangúnak az idegeneket, és ez ma sincs másképp. Csak eszközt, helyettük dolgozó páriákat látnak bennük. Hogy képzelik, hogy ilyen hozzáállással valaha is integrálhatják a migránsokat? Ez is csak képmutatás, mert eszükbe sincs integrálni őket, csak „rabszolgának” kellenek. 

A kvóta is azért került terítékre, mert a teljesen használhatatlanoktól így szeretnének megszabadulni.

Ez a végtelen cinizmus jellemzi a jólétben debillé vált európai politikai elitet.

Szerencsére eljött a világos beszéd kora, és lehullt az álarc. Egyre többen és egyre hangosabban beszélnek tisztán és világosan. Reménykedem, hogy talán még nem késő és lesz megújulás. 

Felébred a nyugati ember is „csipkerózsika” álmából és cselekedni kezd, mert rá kell döbbennie, hogy nem ő lesz az uralkodó elit a páriák felett, hanem, mint valami cunami, maga alá fogja temetni az áradat, belefullad egy agresszív, ellentmondást és „európai értékeket” nem tűrő, saría törvények szerint uralomra törő ideológiába.

Ezt a cikket egy olvasónk írta. Amennyiben Te is kedvet kaptál, várjuk írásodat a velemeny@888.hu címre. A további részletekről itt olvashatsz.

OLVASTAD MÁR?

889
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Szeptember elején tarthatják meg az előrehozott választásokat Ausztriában

Ezt Alexander Van der Bellen osztrák szövetségi elnök és Sebastian Kurz kancellár vasárnapi találkozóján jelentették be.

Újabb migránskrízis várhat Svédországra

Újabb migránskrízis várhat Svédországra

Amerika, London, Párizs

A svéd helyhatósági és megyei ügyek tanácsának (SKL) elnöke arra figyelmeztet, hogy a családegyesítések miatt a 2015-ös számokat is meghaladó válsággal szembesülhet az ország.

Faragó Csaba: Európában konszenzus van annak kapcsán, hogy a határokat meg kell védeni

Faragó Csaba: Európában konszenzus van annak kapcsán, hogy a határokat meg kell védeni

Csak neked, csak most

A 888 európai parlamenti (EP) választásokról szóló sorozatának utolsó részében Faragó Csabával, a Századvég Alapítvány külügyi vezetőjével, a Fidesz-KDNP EP-képviselőjelöltjével beszélgettünk a Project 28 kutatásról, a brüsszeli eufóriáról, a keresztény kultúra védelméről, Spanyolországról, illetve arról, hogy mire számíthatunk az egy hét múlva esedékes voksoláson.

Alig akad ember, aki a Facebooknál akar dolgozni

Alig akad ember, aki a Facebooknál akar dolgozni

Amerika, London, Párizs

Bajban van a techóriás, a 2018-as adatkezelési botrányt úgy tűnik, még mindig nem tudta kiheverni.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére