Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az Európai Unió demokráciája

888.hu

2018.09.15. 12:34

Koncepciós per Magyarország ellen, a hazai ellenzék újabb ámokfutása, az Európai Néppárt végnapjai, a demokrácia hanyatlása Európában. Talán ezekkel a szavakkal lehetne legjobban összefoglalni az elmúlt néhány nap történéseit.

Az ítéletet előre megírták, egyértelmű volt, hogy mi lesz a szavazás végkimenetele. (Az elfogadási szabályt azért módosították előtte, biztos ami biztos.) Megdöbbentő volt látni azt a rengeteg ideges, frusztrált, hazájában rendkívül népszerűtlen, habzószájú baloldali, illetve liberális felszólalót akik minket próbálták meg kioktatni demokráciából, emberi jogokból, jogállamiságból meg minden jól hangzó egyértelműen nem definiált fogalomból.

Megtudhattuk tőlük, hogy csak akkor működik a demokrácia ha ők kormányoznak, az emberi jogok akkor érvényesülnek ha a miniszterelnök LMBTQIXYZ felvonulásokra jár, a nők akkor nincsenek elnyomva ha az állam pénzén liberális áltudományokat lehet tanulni, a migráció akkor van jól kezelve ha szír iszlamisták európai reptereken lövöldöznek, jogállam meg csak akkor létezik ha ők azt mondják. Teljesen abszurd vádak, teljesen abszurd vita, teljesen abszurd az egész helyzet. Ennek az egész eljárásnak az egyetlen célja, hogy megtörjék Európa erős emberét – Orbán Viktort, aki a leginkább útjában áll a föderalista, globalista utópisztikus törekvéseiknek.

Az, hogy az Európai Néppárt több mint fele a saját frakciójának tagjai ellen szavaz felháborító és nevetséges, de legalább kiderült, hogy ki melyik oldalon áll. Weberrel az élen lefeküdtek a liberálisoknak, lefeküdtek a globalistáknak, lefeküdtek Gyuri bácsinak.

"Minden ház amely meghasonlik önmagával, elpusztul." Talán Jézus szavai ma a legaktuálisabbak. Ezek után az Európai Néppárt nem számíthat túl fényes jövőre, hisz teljesen elvesztette karakterét, elvesztette identitását, elvesztette a tekintélyét. Az, hogy ezt a nyilvánvaló hazugságokra és csúsztatásokra épített liberális PC dokumentumot az EPP 57%-a megszavazta, tökéletesen jelzi a képviselők erkölcsi, morális hanyatlását. Ahogy Orbán Viktor remekül megfogalmazta: "Az Európai Néppárt úgy ugrál, ahogy a szocialisták és a liberálisok fütyülnek."

(Jó kérdés, hogy a szintén identitás nélküli Jobbikot miért nem vették fel, tökéletesen beleillene ebbe a mai Néppártba.)

Ismét egyértelművé vált az is, hogy a hazai ellenzékre nem számíthat az ország. Végre egyszer nyeregben érezhették magukat, hisz itthon rendkívül népszerűtlenek, sikertelenek éppen ezért nagyon frusztráltak is, és ezt a felgyülemlett frusztrációt és feszültséget itt vezették le. (Lásd: Ujhelyi István felszólalását) Várható volt, hogy ezek az emberek nem fognak kiállni Magyarország mellett, hanem inkább a kicsinyes bosszúhadjáratukat folytatják Orbán Viktor, a magyar kormány, és végső soron a magyar emberek ellen.

Hogy mennyire sikerül a Néppárton, illetve az európai demokrácián segíteni, az majd a jövő évi májusi választáson kiderül. A jelenlegi felállásában a Néppárt biztosan nem marad meg, mert a migráció, illetve a nemzetek Európája és a föderális Európa elképzelései teljesen kettészakítják a képviselők táborát.

Ezt a cikket egy olvasónk írta. Amennyiben Te is kedvet kaptál, várjuk írásodat a [email protected] címre. A további részletekről itt olvashatsz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére