Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Aki a kormányt támogatja, az ostoba" - így tanítanak a BTK-n

Horváth József György

2018.11.28. 06:30

Egy újabb egyetemi #metoo-akta az ELTE-rõl.

Tisztelt Szerkesztőség!

Én is az ELTE-n tanulok, a BTK-n, így nekem is volt „szerencsém" hallgatni az órákon elhangzó ítéleteket, melyeket mindenféle szégyenérzet nélkül mondanak az óra közben, a lényeges dolgok, a tananyag közé beszúrva epés megjegyzésként.

Na, nem mintha szégyenkezni kéne a véleményük miatt, hiszen véleményszabadság van, amiatt azonban inkább, hogy rettentő nyíltan és egyoldalúan baloldali megjegyzéseket szúrnak be az előadásokba, és folyamatosan azt éreztetik, hogy aki „hisz" a kormányban az tulajdonképpen ostoba, amit vicces úgy hallgatni, hogy közben én is ott ülök a többnyire egyébként baloldali hallgatóság között, hisz engem, ostobát is felvettek az egyetemre. Kicsit ellentmondásos.

Persze, ha közbe mernék szólni, akkor azt vagy a vizsgán vagy a nyilvános megalázás és visszaszólás miatt megjárnám. Elmondanám még, hogy ez a nyílt kiállás a baloldal mellett nemcsak a BTK-n van így, hanem a TTK-n is, bár ott nem esik a politikáról olyan sokszor szó, talán mert természettudományos előadások közé nehezebb beilleszteni a politikát, mint mondjuk a bölcsész tantárgyak közé.

Nagyon szívesen mondanék konkrét példákat az órákon elhangzottakról, pl. idézeteket, de olyan sokszor történt már ilyen, hogy nem jegyzem meg őket, inkább megpróbálom elengedni a fülem mellett, mindenesetre így is elég zavaró tud lenni.

A véleményszabadságról pedig annyit, hogy az ismerőseim 80%-a az egyetemről nem is tudja, milyen a politikai álláspontom, mivel ha elmondanám a véleményemet, akkor kárhozatra lennék ítélve, ami pl. egy diákköri jelentkezésnél nem épp előnyös, ha kiderül az emberről, hogy amúgy kormánypárti. Ilyenkor nem tudom, hogy magamat szégyelljem-e jobban, hogy nem állok ki a véleményem mellett, vagy azt, hogy a felsőoktatás egy jó részében ilyen baloldali manipuláló rendszer van.

Kérem, hogy az itt leírtak teljes anonimitásban maradjanak, és NE is közöljék úgy, hogy abból következtetni lehessen arra, hogy ki vagyok.

Üdvözlettel,

Egy magyar lány

Eleged van az egyetemen zajló, kéretlen baloldali politizálásból az órákon? Úgy érzed, véleménye és igaza egyedül a liberális oktatódnak lehet? Ha igen, írd meg nekünk a [email protected] e-mail-címre és megfelelő forrásvédelem keretein belül közzétesszük történeted.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Milák Kristóf bearanyozta Márton Richárd ezüstérmét az Eb-n

Milák Kristóf bearanyozta Márton Richárd ezüstérmét az Eb-n

Milák Kristóf megvédte Európa-bajnoki címét 200 méter pillangón, mögötte barátja, klub- és edzőtársa, Márton Richárd ért célba a római Eb-n. A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka 200 vegyesen akart vigasztalódni, miután nem jutott döntőbe 400-on. Sajnos, nem csupán néhány évvel korábbi időeredményétől maradt le, de a középdöntőben is jobban úszott, nem csoda, hogy csak a 8., míg Sebestyén Dalma 7. lett.

Soros ügyésze marad, Bostonban tombol a transznemű őrület

Soros ügyésze marad, Bostonban tombol a transznemű őrület

Egy vatikáni felmérésben pedig már úgy is nyilatkozhat az ember, hogy non bináris....

A török csendőrök migránsokat tuszkolnak át a görög határon

Nótisz Mitarákisz görög bevándorlásügyi miniszter kedden azzal vádolta meg a török hatóságokat, hogy migránsokat kényszerítenek át az Évrosz határfolyón görög területre.

Kifogyóban a Pride után a majomhimlő elleni vakcina

Nagy-Britanniában Brighton városában a jelentések szerint nem sokkal a városi Pride-felvonulás után felfüggesztették az oltások beadását, mivel a készletek krónikusan fogyóban vannak.

Egy vatikáni felmérésben választhatsz, hogy non-bináris vagy-e

Egy új vatikáni kérdőív egy harmadik lehetőséget is kínál a válaszadóknak nemük megadásakor, nevezetesen: férfi, nő és egyéb.

Borgula nem érti: miért tűrik még meg a magyarok Orbánt?

Borgula nem érti: miért tűrik még meg a magyarok Orbánt?

A hivatásos értetleneket az ember leggyakrabban már mosolyogva szemléli. Akik nem tudják elképzelni, hogy miért nem lázad a magyar, mikor az újságban azt olvassa, hogy ilyen rossz meg olyan rossz a helyzet. Szerintük az embereknek már régen éhen kellett volna halni például a hatalmas infláció okozta szegénységtől és még mindig élnek. Hogy van ez?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére