Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Soros által pénzelt és irányított 444-nek van pofája kézi vezérlésrõl hadoválni

888.hu

2019.01.14. 20:50

A méltán csak Soros-blognak nevezett 444.hu – amelynek irányító testületébe a spekuláns Nemcova és Kot személyében megbízható külföldi ügynököket is delegált – leleplező írásában azt kívánta bizonyítani, hogy a közmédia riportere ifj. Lomnici Zoltán részére sugalmazta, hogy az MTVA biztonsági szolgálatának munkatársai Varju László és társai erőszakos fellépésével szemben védték az épületben dolgozók biztonságát és a köztelevízió üzemszerű működését.

Megjegyzem, hogy ami tény, azt nem kell sugalmazni. Az mindenki számára egyértelmű, hogy néhány képviselő szánalmas közmédiabeli vergődése ön- és közveszélyes volt.

Azt, hogy a biztonsági őrök feladatkörükben eljárva védték az MTVA székházában dolgozók biztonságát és a rendeltetésszerű működést, a felvételt megelőzően több nyilatkozatában az érintett elemző, de mások is következetesen hangoztatták. Meggyőződésem persze, hogy ezt az álláspontot sokan osztják.

A szakmában kicsit is járatosak tudják, hogy az élő adást a felvételtől az különbözteti meg, hogy a nyilatkozó álláspontját akár többször is kifejtheti, hiszen a híradóba azokat a mondatokat vágják be, amelyek az adott álláspontot a leginkább tükrözik. A vágatlan felvétel tehát csupán annyit bizonyít, hogy ugyanaz a gondolat többször elhangzik, és az nem tilos. Ugyanígy a felek közötti egyeztetést sem tiltja semmi, tehát Uj Péter se aggódjon emiatt.

Mellesleg szeretném emlékeztetni a tisztelt szerkesztőket, újságírókat és az őket markukban tartó pénzembereket, hogy áldásos tevékenységük nélkül nem kerülhetett volna sor 2010-ben arra a fordulatra, amely reméljük végleg nemet mondott az általuk képviselt szellemi irányzatra és érdekcsoportokra.

Végül pedig újra bebizonyosodott, hogy milyen jól működik Soros médiahálózata, így a szilárdság frontját alkotó sajtóorgánumok gyakorlatává vált, hogy egymás információit minden ellenőrzés nélküli közlik. Ez történt most a Lomnici személyét érintő 444-es „leleplező" cikk esetében is, amiről utóbb kiderült, hogy ordas hazugság. Sorosék ismét hozták a formájukat.

Ezt a cikket egy olvasónk írta. Amennyiben Te is kedvet kaptál, várjuk írásodat a [email protected] címre. A további részletekről itt olvashatsz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére