Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Klubrádiót hallgató Joe Biden és az önmaga hatása alá került baloldal

Kurmai Kornél

2021.02.11. 19:30

A baloldali média nagy beleéléssel jelentette be, hogy Joe Biden is aggódik a Klubrádió miatt. Vagyis az az amerikai elnök, aki lányunokáját összekeverte az elhunyt fiával nemcsak azt tudja, hogy Magyarország hol van, hanem hogy mi az a Klubrádió és mi a helyzet vele.

Ez az állítás azért is különös, mert a hazai baloldal évek óta tagadja, hogy bármilyen hálózat és kapcsolat lenne köztük és a nyugati baloldal képviselői között. Eközben pedig úgy próbálják beállítani a túlreagált, bazári politikai akcióikat, mintha azok akkora horderejű ügyek lennének, hogy még a legnagyobb nyugati balos megmondóemberek is figyelemmel követik őket. Óriási betűkkel harsogják a címlapokon, hogy – az egyébként magyarnyelvű – Klubrádió annyira fontos és közismert az USA-ban, hogy Joe Biden azonnal értesült a rádióval kapcsolatos aggasztó hírekről. Kis költői túlzással mintha az elnök és a demokrata vezetés a rádió nagy rajongói lennének.

(Photo by SAUL LOEB / AFP)

Ezeket bármelyik korábbi amerikai elnökről is komolytalan lenne feltételezni, de egy olyanról végképp nehéz elhinni, aki néha még a lányunokáját is összekeveri a saját fiával, ahogy ez Joe Bidennel történt, mikor az elnökválasztási kampány alatt egyszer megpróbálta bemutatni a családját a nagy nyilvánosságnak.

Tehát a baloldal ez esetben egészen odáig megy, hogy azt várná el a magyar emberektől – gyakorlatilag hülyének nézve őket -, hogy elhiggyék: Joe Biden ismeri a Klubrádiót és tisztában van a jogsértési ügyeikkel, amik a frekvencia meghosszabbítási pályázatuk elutasításához vezettek. Teszik mindezt a legnagyobb határozottsággal és a legkisebb szégyenérzet nélkül. Az ehhez szükséges önhittség pedig azzal rakódott rájuk, hogy évek óta becsmérlik a választókat, műveletlennek, tájékozatlannak és unintelligensnek titulálva őket.

😬Ezt gondolja a baloldal a szavazókról...🙄

Közzétette: Alapjogokért Központ2021. február 7., vasárnap

 

Elég csak a múlt hétre visszatekintenünk, hogy ízelítőt kapjunk ebből az öntelt lenézésből, amivel a baloldal a választók felé fordul: a Nyugati Fény – Gyurcsány Ferenc propagandalapja – múlt hét hétfőn közölte Barna Zsuzsának azt az írását, amelyben az újságírónő kifejtette, hogy szerinte „nagyon sok nagyon hülye Fidesz-szavazó van, ahogy a többi párt szavazói közt is nagyon sok a nagyon hülye ember”, és egyik társadalmi csoport sem fukarkodik a hülyék számát illetően. Révész Sándor pedig a HVG-ben becsmérelte a vidéki szavazókat – ahogy ő nevezi őket: „a kistelepülések prekárius, nyomorgóit” -, hogy a nagyvárosiakhoz képest tájékozatlanok, és nincs önálló gondolkodásuk.

Úgy fest, mostanra pedig annyira beleélték magukat a saját propagandájukba, hogy azt képzelik, bármekkora sületlenséget beadhatnak az olvasóiknak, hisz „nagyon sok a nagyon hülye ember”.

😓Ez lenne tehát a baloldal véleménye a szavazókról. A vidéki emberek lenézése úgy tűnik, hogy politikai programmá vált haladóék körében.

👏😑30 éves az SZDSZ.👏😑

Közzétette: Alapjogokért Központ2021. február 9., kedd

 

Végül hozzátennénk, hogy a Klubrádió ultrarövidullámon történő sugárzásának megszűnése szomorú hír, mert egyrészt mindig jókat lehetett derülni a műsorokon, másrészt az vezetett ide, hogy a rádió ismételt jogsértéseket követett el. Tehát valójában maguknak köszönhetik, hogy a Médiahatóság nem tudta meghosszabbítani a hullámhossz használatra szóló szerződésüket. Ugyanis az ismételt jogsértés 1996 óta objektív kizáró ok a törvény szerint, a Klubrádió pedig egy éven belül kétszer is megsértette a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvényt. Így a máskor oly’ nagyra becsült bíróság sem tudott mást tenni, mint megerősíteni a Médiatanács döntését.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Ma van a homofóbia elleni világnap, ünnepeljünk együtt!

Ma van a homofóbia elleni világnap, ünnepeljünk együtt!

Sokan nem is tudják, hogy milyen nagy napra virradtunk ma, ezért egy történettel és egy fotógalériával emlékeztetünk mindenkit, hogy „nem kell félni” a másoktól.

Kamu Karácsony már angol nyelvű tanulmányt is írt

Kamu Karácsony már angol nyelvű tanulmányt is írt

Tóka Gábor azt állította, hogy Karácsony az egyetemen még tudott angolul, hiszen közösen írtak egy tanulmányt, csakhogy erről maga Karácsony ismerte el 2004-ben, hogy Tóka csak kedvezett neki, és nincs valós munkája a dolgozatban.

Trollmentes lakodalom

Trollmentes lakodalom

Igazán bombasztikus ötlettel jelentkezett Mérő László. A matematikusnak a Telexen megjelent írása szerint a Fidesz hívei meghekkelhetik az ellenzéki előválasztást. „Százezer tudatos fideszes résztvevő az előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát.”

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére