Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Küzdjetek a liberális Facebook-cenzúra ellen: olvassatok minél több 888-at

888.hu

2018.02.07. 13:10

Biztosan tudjátok, hogy az elmúlt idõszakban alapvetõen megváltozott a Facebook hírfolyama, egyre kevesebb hírt és hírportált tesz elérhetõvé, hiszen a cicás, mindenegybenblogos világbölcsességeket részesíti elõnyben. Na meg a liberális agymosást.

A 888 teljes gőzzel küzd a Facebook cenzúrája ellen. Létrehoztunk egy közösséget azoknak az olvasóinknak, akik szívesen megosztanák véleményüket, észrevételeiket a cikkeinkkel kapcsolatban. De a 888-Szólj hozzá! csoportba azokat is várjuk, akik új témákat szeretnének bedobni.

A Facebook cenzúrájának köszönhetően arra kényszerülünk, hogy a közösségépítés mellett bizalmat fektessünk az olvasóinkba is.

Ezért arra kérünk titeket, hogyha továbbra is szeretnétek hozzájutni a liberális cenzúra karmai közül kiszabadult híreinkhez, akkor tegyetek meg két apró módosítást a Facebook-oldalaitokon.

Az egyszerűség kedvéért képeken illusztráljuk a kívánt változtatásokat. Két lehetőség közül választhattok, az első az egyszerűbb.

Egyik lehetőség: Menj fel a 888.hu Facebook-oldalára és nyomj rá a KÖVETED gombra, majd a választható lehetőségek közül válaszd ki a MEGJELENÉS ELSÕKÉNT/SEE FIRST lehetőséget.

Másik lehetőség :  A Facebook felső sarkában, jobb oldalt állítsátok be a MEGJELENÍTÉS ELSÕKÉNT (SEE FIRST) opciót.

Ha bármelyik lehetőséget kihsználjátok, akkor máris hozzájárultatok a liberális cenzúra és a nyugati fake news uralmának a megtöréséhez.

A magyar sajtóban egyedüliként, 2017 novemberében elindítottuk a 889-et. Itt felületet adunk azoknak az olvasóinknak, akik szívesen kifejtenék véleményüket politikai, közéleti kérdésekben.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére