Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az egyetemek liberális agymosodaként mûködnek

888.hu

2018.11.28. 19:44

Baloldali és liberális tanárok szellemi erõszakot tesznek a diákokon.

A kommunisták úgy gondolták, hogy a kapitalizmus megbűvölte a nyugati munkásosztályt, így ők képtelenek véghezvinni a permanens forradalom eszmeiségét, ezért úgy döntöttek, hogy a nyugati hagyományos társadalom és kultúra pilléreit úgy bontják le, ha különböző kisebbségeknek álcázott csoportokat (feketék, mexikóiak, migránsok) felkarolnak, és azokkal elhitetik, hogy a többségi társadalom kirekeszti, elnyomja és megalázza őket. Ezért arra biztatták őket lázadjak fel a többség ellen, és töröljék végképp el annak minden vívmányát!

Az egyetemeken és a médiában tobzódó liberális véleményterror ennek a kultúrmarxista ideológiának a kvintesszenciája.

 

Az egyetemek már aktivistakeltetőként működnek, gyakorlati, és hasznosítható oktatás nem folyik. Nincs ellenvélemény, nincs vita, csak szellemi nihilizmus! A liberális diákok egy buborékba zárták magukat, majd fingtak benne egyet. Így most a bűzben ülnek és frusztrálódnak.

Magyarországon a helyzet némileg árnyaltabb. Itt a régi rezsim (kommunisták) káderei mind a mai napig taníthatnak, és cenzorokból, meg politikai pártmegbízottakból demokráciaféltővé léptek elő.

Nálunk, az egyetemeken tanárok, a hatalmukkal visszaélve szellemi erőszakot követnek el a diákjaikon.

Mi a 888-nál senkit nem akarunk megbélyegezni, csupán egy valós társadalmi problémát szeretnénk kibeszélni. Ezért útjára indítottuk az #egyetemimetoo mozgalmunkat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére