Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldali újságírás hazugságokra épül

888.hu

2018.07.11. 18:00

A 2010 utáni baloldali újságírás szinte soha nem közölt megértõ, elismerõ, vagy ne adj' Isten objektív cikket a kormányról. Sõt, folyamatosan rágalmazzák, becsmérlik és valamiféle perverz indíttatásból a Nyugathoz dörgölõzve irtó lábszagúra sikeredett módszerekkel megpróbálják lejáratni azt.

Baloldali és liberális véleményvezérek évről évre megírták/megírják, hogy Magyarországon megszűnt/folyamatosan megszűnőben van a demokrácia, a sajtószabadság és az orbáni diktatúra a "fékekésellensúlyok" rendszere mellett már az "oktatásegészségügyet" is bedöntötte.

Például azt tudtátok, hogy a magyar gazdaság teljesítménye fenntarthatatlan? És azt, hogy a Fidesz betiltatta volna a hajléktalanságot? Esetleg olvastátok, hogy ezreket rakott volna utcára Orbán, akit már nem látnak szívesen Brüsszelben?

Hát persze, hogy igen, hiszen ezeket a híreket hétről hétre, napról napra megírja az ellenzéki féknyúzmédia színe-java.

Külön nyelvpolitikai trükköket is alkalmaznak, a civiltörvény módosítása kapcsán arról írnak, hogy "vegzálják" a "civileket", a baloldali média fontos eszköztára a migránsok következetesen menekültnek való nevezése, minden közbeszerzés korruptnak nyilvánítása, aztán a tudományosság mezébe öltöztetett hazugságok arról, hogy a választási rendszer a Fidesznek lejt, vagy annak "bizonyítása", hogy a jobbos sajtó Putyin ügynöke. Olyan címekkel operálnak, mint például: Orbán magának nézte ki a Várat. És a sor végtelen. 

Ezentúl a 888-on hétről hétre be fogjuk bizonyítani, hogy a baloldali újságírás nem más, mint szemantikai hazugságok halmaza, csúsztatások, mellébeszélések, féligazságok alfája és ómegája.

Legyetek ti is baloldali féknyúzdetektívek! Küldjetek be olyan cikket, riportokat, beszélgetéseket, amelyben baloldali újságírók, megmondóemberek hadilábon állnak a rögvalóság értelmezésével.
Cím: [email protected]

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére