Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Zelenszkij energiaterrorizmussal vádolja Oroszországot, Scholz arra kérte Kínát, gyakoroljon befolyást Oroszországra

888.hu

2022.11.04. 19:59

A magyar választók kétharmada nem ért egyet azzal, hogy az Európai Unió minden hónapban megközelítőleg másfél milliárd euróval támogassa Ukrajnát.

 

Zelenszkij csütörtök esti beszédében elmondta, hogy mintegy 4,5 millió fogyasztót kapcsoltak le ideiglenesen az energiafogyasztásról. Az ukrán elnök szerint a gyengeség jele, hogy Oroszország az energetikai infrastruktúrát veszi célba, miután a frontvonalon nem tudtak előretörni az elmúlt időszakban.

 

 

Olaf Scholz német kancellár pénteken arra kérte Kínát, gyakoroljon befolyást Oroszországra az ukrajnai háború befejezése érdekében. Scholz szerint Kína „nagyszerű ország”, és felelősséggel tartozik a békéért a világban. A kancellár visszautasította a pekingi útjával kapcsolatos bírálatokat, és aláhúzta: válságos időkben a szokásosnál is fontosabb a párbeszéd.

 

 

A magyar választók kétharmada, 66 százaléka nem ért egyet azzal, hogy az Európai Unió minden hónapban megközelítőleg másfél milliárd euróval támogassa Ukrajnát – derül ki a Nézőpont Intézet legfrissebb, ezer fő telefonos megkérdezésével készült, a 18 évnél idősebb lakosságra reprezentatív kutatásából.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére