Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Visszapillantó: Karácsony újabb biciklisávval riogat

888.hu

2020.05.10. 19:59

A nyugodt vasárnap izgalmas híreket hozott.

A reggel híre: 3263 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma, ami 50-nel több, mint egy nappal korábban. Elhunyt újabb 8 idős krónikus beteg. Ezzel 413 főre emelkedett az elhunytak száma, 933-an pedig már gyógyultan távoztak a kórházból.

98-ra nőtt az idősotthonokban koronavírus-fertőzéssel elhunyt gondozottak száma, ebből 42 a Pesti úti idősotthon lakója.

Nem volt elég a Nagykörúton és az Üllői úton, most itt van az újabb hír: kerékpársávot alakítanak ki a XI. kerületi Villányi úton. Könnyen lehet, az autósok egyáltalán nem fogják örömmel fogadni Karácsony Gergely új ötletét, ahogy a korábbiak miatt is csak mérgelődnek.

Ma volt a mentők napja. Ez alkalomból Orbán Viktor személyesen látogatta meg a szolgálatot, s mondott köszönetet járványban is végzett odaadó munkájukért. „Hálásak vagyunk, a helytállásukért és bátorságukért, odatették magukat” – hangsúlyozta a kormányfő. A mentőszolgálat budapesti, Markó utcai központjába tartott ünnepségen pedig Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere kiemelte: az elmúlt években majdnem ezer új mentőautót szereztek be, ezzel csaknem a mentőszolgálat teljes flottája megújult. Ezúttal 20 új mentőautó került a szolgálat állományába.

Szomorúan tapasztaltuk ugyanakkor, hogy Vera Jourová, az Európai Bizottság alelnöke mentegetőzésbe kezdett azok után, hogy a napokban kétszer is kiállt Magyarország mellett, utalva rá, hogy a koronavírus-törvény nem különbözik az uniós jogtól. Nem lehet tehát a miniszterelnökről diktátorként beszélni.

Érdekes hír, miszerint a Médianéző Központ elemzést készített a közösségi média pártoldalainak interakcióiról. Ebben a versenyben (is)

kiemelkedően produkált a Fidesz!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére