Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vége a progresszív véleményhegemóniának a Twitteren, Cseh Katalin alig várja Magyarország megbüntetését

888.hu

2022.04.29. 19:59

Thürmer Gyula a 888-nak: „A baloldaliság azt is jelenti, hogy védjük meg a nemzeti érdekeinket”.

 

A Gyurcsány-kormány idején a nemzeti elemet teljesen kiszorították a baloldaliságból – hangsúlyozta egyebek mellett kérdésünkre Thürmer Gyula, a Magyar Munkáspárt elnöke. Hozzáfűzte: nagyjából olyasmit csináltak, mint Adolf Hitler a múlt század harmincas éveiben, hogy fogta a munkásmozgalom vörös zászlaját és belerakta a horogkeresztet. Megígért mindent a népnek, a dolgozóknak, a munkásoknak, aztán utána nem teljesítette azt, csak amit a nagytőke elvárt tőle. Sajnos, a mai baloldalból pont ez a nemzetiség hiányzik, hiszen például Cseh Katalin alig várja Magyarországot megbüntessék.

Pedig ha a baloldal valójában akarna valamit kezdeni Magyarországon, akkor legalább a népi gyógymódokra tekintetre lehetnének. De ha már a Momentumról szó esett, akkor ez esetben érdemes megnézni a lilák parlamenti frakcióját, ami már a hivatalos eskütétel előtt, már elkezdett szakadozni. A Momentumon kívül a Jobbik is vicc tárgyává tette magát Jakab Péter újabb bejegyzésével. Ezek mellett már azon nem is csodálkozunk, hogy a kétszínű bagázs nem igazán támogatja a sajtószabadságot.

A baloldali esztelenség nem állt itt meg a mai nap, hiszen Gyurcsány másik emberre is az emberek ellen tette le a voksát.

Legyünk igazságosak, ne csak a baloldali politikusokról, a sajtójukról is beszéljünk! Az Index például számolásban nem túl erős, hiszen a hónapban már sokadszorra rontják el ezt a fránya matematikai számításokat.

Ezek után foglalkozunk egy kis külpolitikával, hiszen ez háború a legsikeresebb hírszerzési művelet a hadtörténelemben legalábbis Putyin orosz elnök szerint. De érdemes egy kicsit a Twitter és az Elon Musk szólásszabadságára is kitérni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére